"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 28 februarie 2011

Extratereştrii au luat contact cu Terra !

Deţinătorul recordului pentru cea mai lungă ieşire pe Lună susţine că NASA voia să păstreze secretul 60 de ani.

Astronautul Edgar Mitchell, care a luat parte la misiunea Apollo 14, a făcut afirmaţii şocante. El susţine că extratereştrii au contactat Pământul de mai multe ori. Astăzi în vârstă de 77 de ani, astronautul Edgar Mitchell a declarat de asemenea că NASA a hotărât ca acest adevăr să fie ascuns timp de 60 de ani. Mitchell, care a fost pilotul modulului lunar în cadrul misiunii Apollo 14 şi, totodată, al şaselea om care a păşit pe Lună, a făcut aceste afirmaţii într-un interviu pentru postul de radio american Kerrang! Cu acest prilej, Edgar Mitchell a mai spus că surse din NASA – care au avut contacte cu extratereştrii – i-au descris ca pe nişte fiinţe „de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor”.
Astronautul a subliniat că aceştia ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu cap şi ochi mari. Dacă ar fi fost ostili, am fi dispărut. Pasionat de fenomene paranormale, Mitchell a explicat că tehnologia noastră „nu este nici pe departe atât de sofisticată” ca a lor şi că, „dacă ar fi fost ostili”, „am fi dispărut până acum”.”Am fost destul de privilegiat să aflu că am fost vizitaţi şi că fenomenele OZN sunt reale”, a spus Mitchell. „Am făcut parte din cercurile militare şi ale serviciilor secrete, care ştiu că, dincolo de ceea ce se cunoaşte public, am fost vizitaţi. Citind ziarele recent, îmi dau seama că s-a întâmplat chiar de mai multe ori”, a adăugat astronautul. Oficialii NASA au reacţionat rapid la afirmaţiile acestuia, printr-un purtător de cuvânt: „NASA nu se ocupă cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicată în acoperirea urmelor de viaţă extraterestră de pe această planetă sau din univers”.
Incidentul Roswell, în curs de investigare.
Doctor în aeronautică şi astronautică, Edgar Mitchell deţine, împreună cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, recordul pentru cea mai lungă ieşire pe Lună – 9 ore şi 17 minute. Referitor la celebrul incident de la Roswell, New Mexico, din 1947, acesta susţine că a fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale şi că fenomene similare sunt în curs de investigare.

Sursa : Adevarul

2 comentarii:

  1. tot anonimul.extraterestrul filmat de cei doi canadieni este foarte real .aceasta specie este deja pe PAMANT cu tot cu nave sant observatori !cutremurul din virginia -sua- nu a fost cutremur ,sub statul virginia este ingropata o nava extraterestra si probabil i-au dat un contact,nava are aproximativ 1500 km se intinde sub trei state sua virginia -carolina -pensilvania.aceasta rasa de extraterestri sant genul nostru parinti ,copii fratii,surorii.ami tot arata in desert o centrala electrica cred.gen cet progresul bucuresti cu un cos inalt dar este in desert.ambianta din nava este cea familiara dar cand pleaca nava simti forta G dar la ce viteza are pot sa vorbesc sa schitez gesturi si ajungem la aceea destinatie intr-o fractiune de secunda ,are costum mulat culoare LOVITURA DE CIOCAN se facea pe vremea lui ceausescu,acea culoare reflecta lumina din anumite unghiuri sau o disipa in caz de camuflaj ,EU CUM AM VAZUT FILMUL LAM RECUNOSCUT IMEDIAT PE EXTRATERESTRU !am foarte multe sa va povestesc.va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant! Orice completare pe acest domeniu este binevenita.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...