"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

vineri, 18 februarie 2011

The Matrix devine real in numai zece ani

Adepti ai teoriei conspiratiei au reusit sa identifice, cronologic, modalitati de control ale omenirii si de instaurarea a unei noi ordini mondiale, printr-o manipulare toatala rasei umane. Dupa parerea lor un sistem de tip “The Matrix” ar putea deveni realitate in mai putin de zece ani.
În perioada anilor ’50-’60, în SUA, experientele erau in stadiu incipient: se introduceau electrozi în creierele oamenilor si animalelor, pentru cercetari asupra functiilor creierului si corpului, cat si pentru a se obtine influentarea comportamentului subiectilor.
În urmã cu treizeci de ani, implanturile pe creier – atunci în mãrime de cca 1 cmp – se puteau observa pe radiografii. Mai tîrziu, mãrimea lor a fost redusã pînã la dimensiunea unui bob de orez, fiind fabricate din silicon, apoi din arseniat de galiu. Astãzi, sunt suficient de mici pentru a putea fi implantate în ceafã, spate ori în alte pãrti ale corpului sau injectate în timpul unei operatii, fiind aproape nedetectabile. Din punct de vedere tehnic este posibil ca fiecare nou-nãscut sã fie injectat cu un asftel de microcip, ce va servi la indentificarea persoanei în cauzã pentru tot restul vietii sale. Despre astfel de planuri s-a discutat în cel mai mare scret în SUA, fãrã sã existe vreo preocupare privind dreptul la viata privatã. În Suedia, în 1973, premierul Olof Palme a aprobat asemenea implanturi la detinuti. Bãtranii din azile au început sã fie implantati încã din mijlocul anilor ’80. Tehnica este descrisã într-un raport oficial dat publicitatii de autoritatile suedeze. Purtatorii acestor implanturi pot fi urmãriti oriunde prin captarea undelor radio de joasã frecventã pe care le emit microcipurile. Pe post de cobai în cadrul unor experimente secrete au fost folositi detinuti, soldati, bolnavi psihic, persoane cu handicap, homosexuali, femei singure, bãtrîni, copii de la scolile sarace – fiecare din aceste grupuri fiind considerate ”marginale” de cãtre cercetãtorii în slujba ”elitei”.
The Washington Post relata, în mai 1995, faptul cã insusi printul William al Marii Britanii a primit un implant la vîrsta de 12 ani, pentru a fi gasit in cazul cã ar fi fost rãpit. O astfel de tehnicã a fost folositã si în timpul rãzboaielor din Irak. Supercomputerele de la Agentia Nationala de Securitate puteau ”vedea si auzi” ceea ce soldatii trãiau pe campul de luptã cu ajutorul unui sistem special de receptie. În timpul rãzboiului din Vietnam, le-au fost injectate soldatilor implanturi care determinau modificarea cantitãtii de adrenalinã în sînge. Astronautii americani au fost implantati cu microcipuri înainte de a fi trimisi în spatiu, astfel încat gîndurile si emotiile lor sã poatã fi urmãrite si înregistrate.
Totul se bazeaza pe teoria ca intreaga lume materiala este doar o iluzie. Pe teoria matricii -The Matrix, s-a produs filmul de succes cu aceasi nume, lansat pe piata ca sa pregateasca omenirea. Personajele din acel film erau cablate la o matrice universala. Intre timp tehnica a evoluat, implantul simplificand evolutia persoanei intr-o lume virtuala. Un microcip de 5 microni - diametrul unui fir de pãr este de 50 microni - plasat în nervul optic al unei persoane, poate culege impulsurile nervoase din acea zonã a creierului responsabila pentru miros, vãz si auz si le trimite spre inregistrare unui computer. Odatã receptionate si inregistrate, aceste impulsuri nervoase pot fi trimise înapoi spre creierul persoanei în cauzã. Cu astfel de dispozitive, persoanelor sãnãtoase li se pot induce halucinatii vizuale sau auditive, ganduri sau se pot cauza crampe musculare extrem de dureroase în scop de torturã. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic. Printr-un astfel de implant viata privatã a unui om este controlata in totalitate. Poate fi fãcut agresiv sau letargic; i se poate schimba sexualitatea etc. Este posibil, deci, sã se transforme un om obisnuit intrun adevãrat soldat-robot. Aceasta tehnologie a inceput sã fie utilizatã in cadrul fortelor armate ale unor tari NATO incã din anii ’80, fãrã ca oamenii de stiinta civili sau cetãtenii sa aibã habar. Metodele de control mental pot fi utilizate si in scopuri politice, pentru a-i face pe oameni sã actioneze impotriva intereselor individuale sau de gup. Sa ne inchipuim o piata in care sunt zeci de mii de manifestanti. Mitingul din 21 decembrie 1989 cand Ceausescu a fost huiduit si s-a declansat nebunia in Bucuresti mi se pare un exemplu elocvent! Desi toate normele dreptului international interzic manipularea in acest mod a fiintelor umane, totusi existã deja intentia si tehnologia care permite controlul maselor.

Sursa: piatza.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...