"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 14 martie 2011

Iran, China, SUA, Rusia, India, banii si religia

Dupa invazia Irakului Statele Unite si-au indreptat atentia asupra tarilor arabe si asupra Iranului in mod deosebit. Intelegem interesul pentru petrol, dar este doar atat? Pana la urma, printro politica comerciala buna, arabii iti aduc petrolul acasa! Cred ca sunt si alte interese, mult mai importante. Varianta portilor stelare si a artefactelor miraculoase, a legaturii cu alte lumi suna oare prea stiintifico-fantastic?!
China uimeste printro evolutie economica spectaculoasa, dar noi stim ca fara acordul marilor bancheri ai lumii, fara banii lor nu se misca nimic! De ce a fost aleasa China?! Se vor adeveri profetiile care spun ca lumea va fi condusa de rasa galbena?! De ce trebuie sa cada Statele Unite ale Americii cand marea finanta a lumii isi are "resedinta" aici?! Desi la ora actuala americanii hotarasc destinele umanitatii, exista voci care nu le dau mai mult de doi ani pana vor ajunge la nivelul tarilor "din lumea a treia"!
Care va fi rolul Rusiei? Putin este un lider adevarat, pe langa care sefii de state europeni par pigmei si are in mana o tara cu resurse nelimitate. O sa accepte sa nu stea la masa invingatorilor? Totusi, doar profetiile cu caracter religios acorda credit Rusiei. Interesant! Vom vedea!
India ocupa un loc important in predictii si, de fiecare data, prezicatorii au accentuat misiunea spirituala a acestei tari. Pentru multi dintre noi India inseamna filme cu iz de telenovela, specialisti in IT, aglomeratie urbana, saracie si foarte, foarte mult mister in ceea ce priveste viata spirituala si religioasa.
Religia este o constanta a vietii pe Terra! Si totusi, in ultima vreme, biserica, in mod deosebit cea catolica pierde teren. Scandaluri de natura sexuala, secte care ademenesc credinciosii, dorinta de putere si bogatii a clerului toate erodeaza biserica in forma ei clasica. Oare se orchestreaza constructia unei noi religii?!
Sistemul bancar este cu un pas inainte. Desi nu la vedere, finantele s-au miscat deja spre Noua Ordine Mondiala. Modul in care lucreaza, profiturile uriase, moneda unica spre care se tinde precum si integrarea bancilor in sisteme tradeaza acest lucru. Profetiile insa spun ca in viitorul apropiat banul nu va mai fi puterea suprema in lume! Greu de crezut!
Exista o legatura puternica intre finantele mondiale si sistemul politic-administrativ al statelor lumii. Se observa o imixtiune fatisa a organismelor financiare in dirijarea guvernelor prin cel putin trei etape: saracirea, indatorarea si preluarea controlului politic si administrativ. Aici nu mai este vorba de previziuni ci de obiective stabilite cu mult timp in urma de catre conducatorii societatilor secrete care dirijeaza, din umbra, lumea.
Ce fac in acest timp masele, miliardele de oameni de pe planeta? Oare nu ne intereseaza ce se va intampla cu noi?! Nu stiu daca este adevarat ca actiunile si comportamentul uman pot fi dirijate prin sisteme ca cel de tip HAARP. Stiu ca in decembrie 1989 am fost pentru scurt timp zimbri! Cine ne-a infierbantat mintile de a expoldat mamaliga? Acum liderii de sindicat nu reusesc sa ne scoata la o demonstratie pasnica, civilzata, nepericuloasa si atunci eram gata sa murim! De ce si pentru ce?! Concluzia!? Turmele vor astepta ca stapanii sa hotarasca si vor trai cum li se va spune ca este bine.

Vespazian Ionesi, martie 2011, Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...