"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 3 martie 2011

Pe 15 martie 2011, Nibiru va provoca mari catastrofe pe Terra

Terral este numele unui american, pasionat de astronomie şi astrologie, care a lansat o scrisoare publică către doi congresmani americani. Acesta spune că pe 15 martie 2011, planeta va fi lovită de o serie de catastrofe naturale, provocate de către Nibiru, o stea pitică roşie, despre care unii spun că ar fi de fapt un soare mai mic ascuns în spatele soarelui Terrei. Iată mai jos câteva fragmente din scrisoare acestuia:

„… Vă scriu pentru vă aduce la cunostinţă o investigaţie privind o stea pitică roşie, care în curând va provoca pe planeta noastră mari catastrofe. La ora actuală, Nibiru – steaua pitică roşie-, alături de 3 sateliţi, se află între orbitele planetelor Marte şi Jupiter, urmând ca pe date de 4 martie 2011 să ajungă la planul solar ecliptic. Aceasta se află pe coordonatele 5h54m27s- 6h10m27s, în constelaţia Leul. Pe 15 martie anul curent Terra se va interpune între Soare şi pitica roşie, când va avea loc o aliniere multiplanetară. In aceste zile evenimentele vor scăpa de sub control. Pentru a evita pierderi masive de vieţi omeneşti, oamenii din zonele de coastă trebuie evacuaţi pentru ca vor exista valuri tsunami, ce vor fi amplificate şi de schimbarea polilor, care va avea loc pe 15 martie, nu in 2012 cum au pretins cercetătorii, ci în 2011. De astfel, migrarea polilor este un fenomen care se datorează apropierii lui Nibiru de soare şi care are loc la fiecare 3.600 de ani.

Pentru a rezista unei asemenea provocări, trebuie să fim pregătiţi! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Sursa: dosaresecrete.eu

03.03.2011 Este de apreciat curajul de a face predictii in termeni verificabili, iar noi vom vedea daca trebuie sa luam in serios tot ce citim pe internet!

16 martie 2011 Cand am postat articolul aveam mari indoieli, indoieli pe care le am si acum, cu privire la posibilitatea de a face previziuni la modul general, cu atat mai mult in domeniul seismic. Cutremurul de pe 11.03.2011 din Japonia si tsunami-ul care a urmat ma pun serios pe ganduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...