"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 31 martie 2011

Reincarnarea - vis sau adevar?!

Omul întotdeauna a fost fascinat de moarte şi de viaţa de apoi. Dar există o viaţă de după viaţă? Cu siguranţă că nimeni nu s-a întors de dincolo pentru a ne detalia despre ceea ce va urma după bariera pe care orice om trebuie s-o treacă şi pe care ne place s-o denumim generic, moarte.
Dovezi socante! Reincarnarea exista cu adevarat. Un prim caz studiat de oamenii de ştiinţă a fost al unui băieţel care atunci când a văzut un avion şi-a adus aminte că în viaţa sa anterioară a fost pilot de avion în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După ce a povestit cu lux de amănunte viaţa sa anterioară, tatăl său a devenit îngrijorat cu privire la sănătatea sa mintală şi a început să compare evenimentele pe care le povestea fiul său cu cele întâmplate în realitate. Spre uimirea tuturor băiatul ştia tot despre viaţa pilotului de avion care murise în război.
Un alt caz interesant pe care l-a studiat cu mare atenţie Dr. Helen Wambach a fost al unui poliţist din Indianapolis care credea că a fost artist în viaţa sa anterioară. Devenind interesant de reîncarnare, omul legii a, a apelat la hipnoza şi atunci cazul reincarnării sale a fost demonstrat. El fusese artist într-o viaţă anterioară şi şi-a adus aminte de toate detaliile.
Un pacient obez a mers la psiholog pentru a-l ajuta să-şi regăsească forţa mentală să slăbească. În timpul unei şedinţe de hipnoză, psihologul folosind o tehnică de reamintire i-a sugerat pacientului să-şi aducă aminte de timpul în care era slab şi a folosit un termenul de “light”, care în engleză desemnează uşor dar şi lumina. În acea clipă pacientul a intrat într-o lume stranie, chiar înainte de momentul reincarnării, unde simţea lumina protectoare şi caldă ce îi cuprindea întreaga fiinţă. Această întâmplare şocantă sustine ideea ca reîncarnarea este un proces normal al existenţei noastre. Probabil că teoria reincarnării susţine un viitor cert al oamenilor pe Pământ sau pe alte planete din cauza nevoii evoluţiei spirituale. Reincarnarea există, chiar dacă există şi sceptici care ar nega această teorie. Cu toate acestea există momente în viaţă în care oricând se poate produce declicul şi îţi poţi reaminti cine ai fost într-o altă viaţă.
Sursa: piatza.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...