"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 27 martie 2011

Un sat intreg de eschimosi a fost rapit de un OZN

O poveste misterioasa s-a intamplat in localitatea Angikuni din nordul Canadei. Un sat intreg de eschimosi a disparut peste noapte si nimeni nu si-a putut explica ce s-a intamplat. In analele politiei canadiene aceasta poveste stranie tine loc de prima pagina. De mai multi ani un grup de eschimosi isi ridicasera tabara in apropierea lacului Angikuni. Era o zona foarte buna pentru ca aveau posibilitatea sa ajunga foarte usor la terenurile pentru vanat, oferindu-le in acest fel posibilitatea unui trai decent. O data sau de doua ori pe an, singurii vizitatori pe care ii primeau eschimosii din satul Angikuni, erau vantatorii nomazi ce aveau drum prin zona.

Povestea misterioasa incepe in clipa in care Joe LaBelle, un vanator nomad ce cutreirea tinuturile nordice ale Canadei, s-a abatut putin din drum si a trecut prin Angikuni ca sa-si viziteze prietenii. Atunci cand a intrat in sat, un sentiment de neliniste a pus stapanire pe el. Era o liniste de mormant iar vanatorul nu intelegea ce se intampla. Nu era nimeni iar satul era pustiu. Joe LaBelle a inceput sa caute un semn de viata, cotrobaind prin fiecare casa, dar nu a gasit pe nimeni. Parca toata lumea se evaporase. Labelle s-a inspaimantat brusc: “Am alergat din iglu in iglu batand la fiecare usa cautand cel mai mic semn de viata. Dar nu era nimic. Am simtit imediat ca ceva nu merge bine. La vederea farfuriilor pe jumatate golite, am stiut ca s-a intamplat ceva in timp ce ei mancau. In fiecare cabana am gasit o arma rezemata de usa. Nici un eschimos nu merge nicaieri fara arma sa. Cu oroare, am descoperit toti cainii morti, legati de copaci. Foarte aproape, in cimitir, pamantul inghetat si dur fusese sapat si corpurile rapite. Am inteles ca acolo se petrecuse ceva terifiant. Acele persoane nu ar fi lasat niciodata cainii sa moara astfel…” Labelle a telegrafiat politiei canadiene, acestia ajungand cat mai repede cu putinta. Misterul Angikuni a dat foarte multe batai de cap politiei canadiene dar rezultatul anchetei nu a fost concludent. Nu se stie unde au putut sa dispara locuitorii unui sat intreg. Exista anumite voci care au sustinut ca in urma anchetei efectuate de politie, existau semne clara ca eschomosii au fost rapiti de extraterestrii. Aceasta ipoteza nu a fost confirmata niciodata de ancheta politiei. Armand Laurent care a trait cu fii sai pe malul opus al lacului a spus ca intr-o noapte a vazut un obiect zburator misterios ce survola zona dar nu a putut confirma rapirea eschimosilor.

Sursa: orator.ro

2 comentarii:

  1. Am auzit si eu de intamplarea asta, nu stiu ce sa zic.Ciudat si inexplicabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi modul in care este scris articolul ne duce cu gandul la ceva rau, grav eu sper la ceva mai bland. Cine poate face asa ceva este suficient de evoluat pentru a fi bun. In realitate, fenomenul a fost, probabil, foarte simplu, dar ... ce ar mai fi lumea noastra fara un pic de mister?!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...