"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 13 decembrie 2011

Antene ciudate in Romania !!!


Pe litoralul Mării Negre, langă plaja Corbu, a fost montat un sistem ciudat de antene care, conform unor teorii vehiculate pe Internet, ar reprezenta un tip de arma care modifica clima, poate genera seisme in scopuri militare sau poate bruia de la distanţă psihicul uman. Libertatea vă prezintă azi, în premieră, imaginea noului complex de antene, despre care se presupune că e o arma geofizica.
Ansamblul ciudat de antene militare de la Corbu, judeţul Constanţa, nu seamănă cu nimic din ceea ce a folosit armata română până acum. Terenul unde a fost amplasată, recent, instalaţia se află în vecinătatea poligonului militar Capul Midia. E un sistem format din aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri. În apropiere sunt câteva containere militare - adică centrul de comandă al instalaţiei. Acest complex este amplasat în vecinătatea celebrei plaje sălbatice de la Corbu. Conform informaţiilor apărute pe internet sub titlul “Antenele din Dobrogea sunt capabile de atacuri psihotronice”, această instalaţie ar fi o armă geofizică. Din câte se ştie, în lume există patru ţări care dispun de asemenea arme: Statele Unite, Rusia, China şi Norvegia. România ar fi a cincea... Cea mai mediatizata arma geofizica este instalaţia americană denumită HAARP din Gakona, în Alaska, care a născut mai multe dispute internaţionale, majoritatea din partea Rusiei, dar nu numai.
Conform informaţiilor vehiculate pe internet în luna august, instalaţia românească are rostul de a le face, oarecum, în ciudă ruşilor. Din păcate, deşi Libertatea a solicitat încă de acum o lună un răspuns oficial despre această instalaţie, Ministerul Apărării nu a comentat în nici un fel existenţa acesteia.
Scandalul de la Moscova s-a declanşat după ce s-a aflat de antene
Contextul în care a apărut, în luna august, ştirea despre antenele de la Corbu e demn de remarcat:
  • 6 august 2010 - Pe internet a început să circule informaţia despre antenele de tip HAARP instalate în Dobrogea
  • 16 august 2010 - Diplomatul român Gabriel Grecu a fost arestat, cu mult tam-tam, la Moscova, sub acuzaţia de spionaj
  • 18 august 2010 - Un diplomat rus a fost expulzat din România, caz care a făcut şi el vâlvă în presă.
Poate produce şi uragane

HAARP este un sistem complex care poate provoca schimbarea vremii, poate produce catastrofe naturale, ploi torenţiale, cutremure, inundaţii şi uragane. Oamenii de ştiinţă au subliniat însă că, la nivel global, aceste intervenţii pot scăpa de sub control şi pot cauza nenorociri chiar împotriva celor care le folosesc. De exemplu, produci ploaie în Filipine şi te trezeşti cu uragan în Caucaz.

Se banuieste ca seismul din Haiti a fost artificial
În martie, politologul Claudia von Werlhof, de la Universitatea din Innsbruk, Austria, a avansat teza conform căreia seismul de 7,3 grade pe scara Richter din Haiti , din ianuarie, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 230.000 de oameni, iar alţi 300.000 au fost răniţi, ar fi fost provocat artificial de către americani, prin instalaţia HAARP. Afirmaţiile ei au creat un uriaş scandal internaţional, iar conducerea universităţii cu pricina a acuzat-o pe Werlhof că vorbeşte ce nu trebuie şi aduce prejudicii instituţiei.

«Nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie»
“Este greu de spus ce e acest sistem de antene de lângă plaja Corbu. Arată altfel decât celebrul HAARP. E ceva absolut nou, care nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie. Ar putea face parte din SCOMAR, sistemul inteligent de monitorizare a Mării Negre, pus în funcţiune recent, dar şi acela ar trebui să aibă altfel de antene”, ne-a spus general dr. Emil Străinu, doctor în domeniul armelor geofizice.

Sursa: primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...