"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 12 ianuarie 2012

Incredibilul caz a lui Rudolph Fenz,cel mai "oficial" Calator in Timp care a existat vreodata !

Rudolph Fentz (se presupune născut la 1847, a murit in iunie 1950 în New York City, de asemenea, cunoscut sub numele de Rudolf Fenz) este personajul fictiv central al unei Legende Urbane. Povestea lui Rudolph Fentz este una dintre cele mai semnificative legende urbane din anii 1970 şi a fost repetat, ocazional, deoarece, cu răspândirea internetului în 1990 a fost raportat mai des ca o reproducere a faptelor şi a fost prezentat ca dovadă pentru existenţa de (involuntar) călătoriei în timp. A fost posibil oare ca un vortex spaţiu-temporal sa rapeasca un om din anii 1800 şi sa-l arunce în mijlocul traficului pe o strada aglomerata din New York ? Multi martori, inclusiv Departamentul de Poliţie newyork-ez, spun ca DA... Poveşti despre călătorii în timp, au fost destule de-a lungul secolelor. Una dintre cele mai bune reportaje despre calatorii in timp au convins oameni, inclusiv mulţi din NYPD, multi intelegand astfel ca saltul in timp nu este doar teorie, ci pote deveni realitate. Site-ul spaniol Sinmisterios.com, relatează povestea celor mai bine documentate cazuri de călătorii în timp din istorie. Incidentul de fata ar fi fost confirmat de numai putin de 74 de martori.
Toate detaliile spun că totul este documentat si înregistrat de autoritatille oficiale. Rudolf Fenz Senior a dispărut în 1876. În pofida unor căutari intense de către poliţie, Fenz nu a fost niciodata gasit. Cu toate acestea, familia sa a sperat pana in ultima clipa ca blandul si amabilul imigrant din Europa se va intoarce. Ei au aşteptat ani buni, ajungand in cele din urma sa moara unul cate unul de batranete, neincetand insa sa spere ca mult-iubitul lor Fenz se va intoarce.
Aglomeratul New York City, New York - 1950 - Revenirea lui Fenz
La mult timp după ce toate rudele sale au murit, Rudolf Fenz s-a întors. Şi s-a întors în cea mai incredibila manieră posibila. Rudolf Fenz s-a materializat brusc in iunie 1950 în mijlocul unui ocupat Fifth Avenue in centrul Manhattan, la 74 de ani după dispariţia sa fără urmă. La cateva secunde după ce a aparut în mijlocul traficului a fost lovit şi ucis de o maşină. Timpul i-a jucat o festa tragica lui Fenz, propulsandu-l trei sferturi de veac în viitor numai ca să-l arunce in fata unui automobil.
Inca de la începutul anchetei, politia newyorkeza a stiut ca acest caz este atipic. Automobilistul care l-a lovit şi ucis pe Rudolph Fenz a mărturisit ca omul părea uluit şi confuz ... . Soferul a jurat ca acest om literalmente a apărut de nicaieri, fara nici-o avertizare in fata lui. Cadavrul în sine a fost o enigma. Deşi decedatul era îmbrăcat impecabil şi hainele pareau noi, ancheta poliţiei a confirmat ca omul misterios, de fapt, purta haine vechi de aproape un secol. Potrivit înregistrărilor politiei scrise de către ofiţerii de investigare la locul accidentului, omul mort purta o haină neagră, o pălărie cu boruri largi, pantaloni si pantofi prinsi in mod ciudat cu catarame arhaice, in stilul secolului 19. El parea a fi de o varsta situata undeva la inceputul lui 30 de ani...Poliţia a găsit în buzunarele omului, monede iesite din circulaţia generală, unele care inca isi pastrasera luciul. În haina sa de piele au fost gasite bancnote marca SUA, cu date din anii 1870 dar si cateva documente pe care era inscripţionat numele "Rudolf Fenz Senior." Ofiţerii au descoperit, de asemenea, o chitanţă pentru îmbarcarea cailor pe vas şi alta pentru inchirierea unei carute.
Nereusind sa se descopere de unde provenea Rudolph Fenz si nici macar sa se contacteze vreo ruda a acestuia , poliţia a predat cazul unui om specializat in cercetarea persoanelor disparute, Hubert Rihn. Cu ajutorul Biroului de persoane dispărute al statului New York, Rihn si-a contactat omologii săi din ţările europene, inclusiv Austria şi Germania, în încercarea de a găsit rudele existente ale victimei. Se parea că ancheta lui Rihn aluneca pe cai fara sfarsit. În cele din urmă, aproape într-un act de disperare, Rihn capatase o copie a unei carti de telefoane din 1939. Acolo, perserverentul cercetător a găsit un indiciu important: era specificat un bărbat pe nume Rudolf Fenz Junior. Această descoperire, urmată de o grea munca a politie, l-a pe condus pe Rihn la o femeie în vârstă - văduva lui Rudolf Fenz Junior. Aici, cazul devine mai neobişnuit şi bizar. În timpul unui interviu destul de lung cu doamna Rudolf Fenz jr., aceasta a declarat anchetatorilor că socrul ei, Rudolf Fenz Senior, a dispărut în timpul plimbarii sale de zi cu zi. La acea vreme, fiul lui, mai târziu soţul doamnei Fenz, avea doar patru ani. Au fost facute cercetari si au fost intocmite rapoarte de catre familie la acea vreme, insa nu s-a reusit niciodata gasirea lui Fenz. Se inrampla in 1876. Rudolf Fenz, Senior avea atunci 31 de ani. Asa ca Rihn a sapat in arhiva cazurilor nerezolvate de persoane dispărute înregistrate de către Biroul de Persoane Dispărute din statul New York. Acolo, spre uimirea lui, a gasit un document despre Rudolf Fenz Senior, declarat de către familia sa disparut. Informatiile aratau că nu s-ar fi întors de la plimbarea sa de zi cu zi. O fotografie veche a lui Rudolf Fenz Senior însoţea raportul despre el ca persoana dispărută. Omul din fotografie a fost identificat ca fiind cel ucis pe strada aglomerata din New York in 1950. Ar fi putut nefericitul Fenz sa fie maturat de un Vortex temporal in 1878 si aruncat brusc pe aglomerata strada newyorkeza a anilor 1950 doar pentru o moarte rapidă şi fără milă? Dacă este aşa, atunci Rudolf Fenz Senior, care a trăit doar 31 de ani, a murit la 105 ani de la nasterea sa.

Sursa: secretele-sistemului.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...