"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 25 aprilie 2012

Iranul se afla in asteptarea unui razboi total si a ultimului mesia islamic, Imam Mahdi!!

In ciuda ultimelor declaratii ale Iranului conform carora nu doresc obtinerea unei arme atomice, ba din contra, doresc sa negocieze programul civil pe care il dezvolta, Iranul se pregateste de un razboi total. Acum 9 ani, o divizie a Garzii Revolutionare iraniene, Sfinta Aparare, a publicat o carte intitulata ”Ultimele sase luni”, in care sunt descrise conditiile necesare aparitiei ultimului Mesia islamic, in ultimele 6 luni ramase inaintea venirii acestuia.
 
   Cartea a fost distribuita in mii de exemplare catre membrii Garzii si in bazele militare din toata tara. Shiitii islamici cred ca cel de-al 12-lea Imam al lor, Imam Mahdi, va aparea la sfarsitul timpurilor si va veni pentru a-i ucide pe necredinciosi, ridicand steagul Islamului in toate cele patru colturi ale lumii. Cartea se bazeaza pe scrieri ale profetului Mahomed si ale urmasilor sai, in care sunt descrise atacurile de la 9/11, invazia asupra Iraqului si a Afghanistanului, evenimente ce indica faptul ca timpul este aproape. Dar acestea mai descriu un alt semn si mai important: perioada ultimelor 6 luni dinaintea reaparitiei lui Mahdi, care va fi consemnata prin atacul Occidentului asupra Siriei urmat apoi de un atac asupra Iranului. Daca privim asupra evenimentelor din Siria, acolo unde regimul lui Bashar Al Saad continua sa-si ucida propriul popor, iar in Iran guvernul continua programul nuclear atat de contestat, realizam ca o interventie straina nu e departe.
     Shiitii cred ca Imam Mahdi va veni doar atunci cand Israel este distrus, SUA va fi adusa in genunchi, iar doua treimi din populatia lumii va pieri in razboiul nuclear. In aceste vremuri de haos si teroare venirea lui Imam va fi inevitabila. Dupa cum este dezvaluit intr-un documentar secret islamic, ”The Coming is Upon Us”, regimul Iranian este convins ca liderul lor, Ayatollahul al Khamenei este personajul istoric descris in textele lui Mahomed, care se va ridica impotriva “necredinciosilor” si-i va deschide drumul imamului Mahdi, Alesul.
     Conform unui fost component al Garzii Revolutionarilor care a defectat catre Occident, Guvernul iranian a cheltuit mii de milioane de dolari in scopuri militare pentru a fi in conformitate cu ideologia unui Razboi Total. Regimul islamic se asteapta la un atac in forta asupra sa. Liderii acestui stat cred ca se va intampla exact cum scrie in Hadith, textele sacre ale lui Mahomed, si, cum scrie in cartea “Ultimele sase luni”. Raspunsul  va consta intr-un atac simultan asupra Israelului, Arabiei Saudite si a tarilor din Golf precum si bazelor americane din regiune, iar mai apoi asupra teritoriul american in sine. Iranul detine uraniu imbogatit care este de ajuns pentru 6 bombe atomice, conform AIEA. Deasemenea acestia detin rachete balistice capabile sa atinga orice punct din Orientul Mijlociu si unele capitale europene. Se pare insa, ca datorita ajutorului Chinei si a Koreei de Nord, Iranul va detine in curand si rachete balistice intercontinentale. Cel mai grav insa este faptul ca, dupa spusele fostului component al Garzii, Iranul ar detine o bomba cu neutroni, multumita aliatului sau Koreea de Nord.
Sursa: Piatza.net si  Secretele Sistemului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...