"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 9 aprilie 2012

Un OZN vazut de un trib australian


In septembrie 1951, membrii tribului Urmatiera, din centrul Australiei, au raportat autoritatilor ca observasera cum un obiect stralucitor, de forma discoidala, a aterizat langa un alt obiect asemanator, care statea pe pamant. Dupa spusele lor, ambele obiecte aveau cam aceeasi dimensiune, diametrul de circa 10-15 metri, iar grosimea de 2,5-3 metri. Deoarece le-a fost frica sa se aproprie, aborigenii s-au ascuns dupa stancile de pe deal si de acolo au observat evenimentele stranii. Ei au povestit apoi ca, la cateva minute dupa ce a aterizat, o fiinta ciudata care semana cu un omulet a iesit din a doua nava si a intrat in prima. Hainele strainului erau de un argintiu stralucitor, iar capul ii era sferic si stralucea, de parca ar fi purtat o casca. Pentru scurt timp, obiectul in care se urcase fiinta s-a ridicat in aer cu un zgomot usor, ce semana cu un bazait uniform. La scurta vreme dupa aceea, a fost urmat de celalalt OZN, care a disparut, la fel ca primul, in departare.
Regretatul ufolog Frank Edwards facea ulterior urmatoarea observatie interesanta: “N-ar avea nici un rost sa ne gandim la motivele pentru care fiinta a trecut dintr-un vehicul in celalalt. Sunt foarte putine sanse ca ipotezele noastre, oricare ar fi ele, sa poata fi dovedite cu argumente. Oricum, cazul a ajuns la cunostinta autoritatilor numai la sapte luni dupa intamplare si astfel nu s-a mai putut face altceva, decat sa se chestioneze aborigenii. Este de remarcat faptul ca acesti bastinasi primitivi, care nu auzisera si nu citisera niciodata despre farfurii zburatoare, au descris obiectele si fiintele umanoide pana in cele mai mici amanunte. In ceea ce priveste posibilitatea ca ei sa se fi inselat, respectiv, sa fi cazut prada unor halucinatii vizuale, putem remarca faptul ca descrierile facute de acestia coincid pana in cele mai mici amanunte cu alte descrieri de acest tip. A vorbi despre o posibila coincidenta, despre purul joc al intamplarii in acest caz, ar insemna ca, in fata unor fenomene aparent inexplicabile, sa adoptam politica strutului, refuzand aprioric ideea ca aceste intamplari s-au petrecut cu adevarat.”
In sprijinul acestei minunate afirmatii, puteti vedea asemanarile incredibile dintre aceasta relatare misterioasa si altele pe care le-am prezentat pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...