"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

vineri, 1 februarie 2013

Intreaga luna februarie va sta sub semnul conjunctiei dintre Marte si Mercur, ceea ce vaintensifica si amplifica energiile celor doua planete ducand pana la un paroxism greu de suportat spre sfarsitul lunii ( 23 feb.). Toate formele de comunicare guvernate de Mercur( telefon, internet, IT, vehicule implicate in orice fel de tranzit, masini, avioane, autobuze, trenuri sau nave, scrisul , vorbitul, educatia, schimbul de idei, comertul de toate tipurile) in combinatie cu energia provocatoare a lui Marte va perturba mai mult sau mai putin actiuni, evenimente, calatorii, contracte si nu in ultimul rand, afacerile imobiliare si tot ce tine de posesiuni si proprietate. 
In toata aceasta combinatie se va amesteca si Neptun (2-10 feb) aruncand un val de nedumerire, negare si amagire, de iluzii si deceptii. Se stie ca printre altele in astrologia mundana, Neptun guverneaza petrolul, benzina care datorita acestor aspecte din luna februarie va influenta productia si/sau livrarea de combustibil necesar exportului sau importului si/sau a transportului acestuia. Aproape toata luna februarie vor avea loc probleme neprevazute in acest domeniu al petrolului si probleme de comunicare cu liniile de transmitere a informatiilor (cazute sau partial deconectate). Sa amintesc ca planetele rapide (Soare, Mercur, Venus, Marte) isi dau intalnire si parcurg impreuna luna de luna (timp de 4 luni de acum inainte) provocand in lungul lor drum , haos, dezordine, confuzie si proasta organizare. 
Trebuie sa amintesc si faptul ca luna februarie va sta sub semnul unei vremi extrem de nefavorabile cu vanturi intense si temperaturi extreme ( pozitive si negative). 
4 februarie va fi inceputul activarii si intensificarii energiei neptuniene prin conjunctia lui Marte cu Neptun si primele efecte vor fi: desconspirarea multor proiecte si agende ascunse, descoperirea multor fraude financiare, acte de coruptie in domenii de interes major, probleme in distributia de petrol si gaze care pot provoca mariri de preturi neasteptate pe pietele internationale. Companiile de petrol se vor gasi intr-un impas important iar la nivel global sunt de asteptat pierderi majore. Adevaratii beneficiari ai acestor miscari (deloc minore) inca isi ascund fata cu ajutorul unei mass-medii care va acoperi multe subiecte importante prin titluri bombastice, acuzatii lipsite de temei si crearea de teme false. 
Din 18 februarie ( Saturn intra in retrogradare) semnele unui impas intre populatie si guvernanti incepand sa se faca simtit, iar din 23 feb. se adauga retrogradarea lui Mercur facand loc multor nemultumiri sa iasa in public. Se va da vina pe dependenta de puterile straine, curente nationaliste facandu-si loc din ce in ce mai mult creandu-se un curent din ce in ce mai puternic. Politicieni care nu vor dori sa tina seama de indicatiile discrete dar imperative ale celor din umbra, pot fi implicati in evenimente radicale care sa ii opreasca din actiunile lor prezente sau viitoare.
Sursa: Codul Omega

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...