"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 3 februarie 2013

Misterioasa ușă secretă a unui templu indian


Nu de mult, într-un templu hindus, din sudul Indiei, ascunsă la o adâncime 20 de metri, a fost descoperită o comoară de 25 de miliarde de rupii (peste 500 de milioane de dolari), constând în pietre prețioase, idoli de aur, coliere de diamante de peste cinci metri, bijuterii din aur și argint, zeci de saci cu monede de aur. Comoara a fost recuperată din criptele templului Sree Padmanabhaswamy, din statul Kerala, cunoscut pentru sculpturile lui deosebite.

Dar munca pentru descifrarea misterului acestui templu este abia la început. Acum specialiștii trebuie să recupereze o comoară mult mai mare, aflată într-o cameră secretă (Camera B), în același templu, dar în spatele unei uși misterioase. ”Această ușă urmează să fie deschisă!” – au spus specialiștii în 2011 când au descoperit comoara. Dar ușa nu a fost deschisă. Templul în care a fost făcută descoperirea a fost înălțat în onoarea zeității Vishnu, iar fundația a fost începută în 1566. Se consideră că bogățiile sunt ascunse în încăperile subterane din templu de mai bine de un secol, acolo unde au fost înmormântați Maharajahii din Travancore, de-a lungul timpului. Dar, pentru a stopa accesul oricărui muritor de la asemenea avere, meșteri iscusiții ai vremurilor trecute au zăvorât ușa printr-o tehnologie sonică.
Specialiști spun că ar fi vorba despre niște mantre care trebuie intonate în fața ușii. S-a zvonit că vibrațiile sunetului produs de repetarea “Mantrei Garuda”, produc o modificare în structura cristalină a pârghiilor secrete ale ușii respective. Sunetul manipulat corect poate face materia să rezoneze corect, (vezi formula Fibonaci), și poate face obiectul să rezoneze în aceeași undă, chiar să leviteze. Cred că indienii cunoșteau câte ceva din secretul energiei cymatice. Se spune că “Mantra Garuda” trebuie intonată într-un anumit mod, cu tonalități diferite, secrete care, evident, s-au pierdut de-a lungul timpului. Oficialii indieni, și-au recunoscut incapacitatea de a deschide ușa. Curtea Supremă a numit un comitet de șapte membrii care să inventarieze și să evalueze valorile obiectelor stocate din încăperile subterane, dar să și caute în India, sau chiar în întreaga lume, astrologi vedici, preoți, călugări, alți cunoscători ai secretelor antice, care să încerce marea cu degetul.


“Mantra Garuda”

1. mantra trebuie să fie intonată de către un Guru, în caz contrar nu va funcționa;
2. trebuie să fie intonată de cinci ori în termen de 32 zile;
3. în timp ce intonează mantra, Guru trebuie să adopte postura yoghină “VeerAsana”;
4. trebuie să adopte de asemenea ”Gayathri” și ”Lalitha sahasranAma” pentru rezultate mai bune;
 5. Guru să nu aibă pe nimeni în preajmă în timp ce intonează mantra și să fie complet acoperit de un “anga-vasthra”.
”Garuda” este binecuvântat cu invincibilitate și nemurire. Nici o armă din univers nu-l poate distruge. Chiar și fulgerele lui Indra. ”Garuda” are inteligență rapidă și înțelepciune, dar nu este arogant. ”Garuda” este cel mai bine cunoscut pentru a ajuta în succesul și statutul profesional și pentru majorarea veniturilor și a averilor. ”Garuda” este o protecție excelentă împotriva fantomelor și spiritelor rele. ”Garuda” mănâncă numai fantome. În legendele vedice, se spune că într-o zi negăsind fantome, ”Garuda” a plecat să prindă șerpi. ”Vishnu” i-a dat lui ”Garuda” permisiunea de a mânca orice, numai să nu deranjeze rasa umană. ”Garuda” este, de asemenea, împuternicit să vâneze și să alunge orice obstacole sau energii negative în deschiderea de canale, pentru succes și fericire.  
Și iată-ne deci într-un punct când tehnologia (recentă) evoluată a rasei umane nu are nici un efect asupra unei uși. Ce e de făcut? Prin India circulă deja foarte mulți observatori care caută erudiți “sadhus” sau “mantrikas”, care sunt familiarizați cu cunoștințe de scoatere a “Naga bandham” sau “Naga pasam” cu intonarea unei “mantra garuda”. Nu se admite nici o excepție deoarece ușa nu poate fi deschisă de către oricine sau prin orice mijloace. Iar dacă se greșește ceva în tot acest ritual,  poate să apară riscul de a se distruge – nu numai ”Camera B” dar și întreg templul Sree Padmanabhaswamy. În prezent, nici în India și nici în lume, nu se cunosc astfel de forțe sacre și puternice cum ar fi “siddhapurshas”, “yogis” sau “mantrikas”, care să-și încerce puterile. Poate că în societățile secrete mai sunt ceva urme spirituale. (Fotografia cu ușa nu este reală. A fost creată de către un desenator pentru a-i ajuta pe cititori să-și facă o imagine la conținutul textului.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...