"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 10 aprilie 2013

Misterul tevilor din muntele Baigong si baza extraterestra

Un grup de specialiști americani care săpa după oseminte de dinozaur, în nordul Tibetului, chiar lângă izvorul fluviului Yangtze, a făcut o descoperire incredibilă. Totul se petrecea în vara anului 2002, iar descoperirea este dincolo de înțelegerea oricărui om. Mai multe soiuri de țevi încastrate în stânca muntelui, care nu păreau să fie făcute de mâna omului au fost descoperite de către cercetătorii americani.

Mai multe informări au fost trimise autorităților chineze cu privire la descoperirea efectuată. Inițial, acestea au fost ignorate din diverse motive, dar când știrea a fost preluată de un trust media, brusc s-a născut și interesul specialiștilor chinezi. Într-un final, o echipă formată din mai mulți arheologi, ufologi și jurnaliști au fost trimiși în zona cu pricina pentru a determina incredibila descoperire a americanilor.
Misterul abia atunci începea să se adâncească pentru că zona înțesată de aceste presupuse tuburi de scurgere din rocă se află într-un loc bizar unde se regăsesc „lacurile îndrăgostite”, unul cu apă dulce, celălalt cu apă sărată. Tot aici se mă găsește și o piramidă de circa 50 metri înălţime care se învecinează cu trei peșteri ale căror intrări sunt sculptate în formă triunghiulară. Cea din mijloc este cea mai mare, cu podeaua înălţată cu doi metri deasupra terenului înconjurător şi cu tavanul la opt metri de la sol. În interiorul peșterii din mijloc se văd mai multe tuburi care străpung stânca și se îndreaptă spre exterior.

tevile din Baigong

Bineînțeles că toţi specialiștii au fost fascinați de această descoperire incredibilă și părerea unanimă a fost că această bază părăsita a aparținut extratereștrilor. Conform lui Qin Jianwen, unul dintre specialiştii chinezi, mai multe bucăți din metalul tuburilor au fost prelevate și trimise în laborator pentru a fi analizate. Rezultatul a arătat că ele conţin 30 la sută oxid feric, amestecat cu o cantitate mare de dioxid de siliciu şi oxid de calciu. Opt la sută din compoziţie nu a putut fi identificat. Această concluzie certifică faptul că aceste tuburi au fost construite din materiale ori inexistente pe Terra, ori care încă nu au fot descoperite.
tevile din Baigong2

Descoperirea a atras atenția lumii întregi și astfel zona s-a transformat într-un loc care este vizitat de pasionații de OZN-uri. Cu atât mai mult că ulterior mai multe astfel de ţevi au fost descoperite în munții din zonă. Datorită altitudinii, lipsei populației din zonă, dar și deschiderii, acest loc a fost perfect pentru ca o bază extraterestră să fie construită. Nimeni nu poate specifica ceea ce s-a întâmplat în zona respectivă și nici cauza pentru care extratereștrii au ales să-și părăsească baza. Probabil că expansiunea tehnologică a omului i-a îndemnat să ia o asemenea decizie.
Sursa: Efemeride

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...