"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 26 aprilie 2011

Numerologul Anatol Basarab face previziuni sumbre pentru anul 2011

“Focul va face ravagii, apa va provoca inundaţii, pământul va declanşa cutremure” susţine numerologul Anatol Basarab. Renumitul numerolog susţine că anul 2011 nu o a fie unul foarte blând şi foarte multe dezastre naturale o să se petreacă, aducând foarte multă suferinţă în rândul oamenilor. Ne vom confrunta cu inundaţii, incendii, cutremure, alunecări de teren care vor “înghiţi” cartiere întregi, iar în câteva oraşe aerul ar putea deveni irespirabil. Aflat sub semnul zodiacal al iepurelui alb metalic, conform zodiacului chinezesc, anul 2011 o să fie un an al diplomaţiei. Doar cei care ştiu să negocieze vor trece cu bine peste toate piedicile pe care noul an le va aduce. Numerologul Anatol Basarab crede natura îşi va arăta adevăraţii colţi în anul 2011 şi foarte multe cutremure, inundaţii dar şi alunecări de teren vor produce foarte multe victime în întreaga lume.

“Focul va face ravagiile lui, acolo unde va găsi condiţiile prielnice pentru a se manifesta, apa se va manifesta şi ea din plin provocând inundaţii, tsunami, spargeri de diguri, pământul va declanşa şi el cutremure în diferite locuri ale planetei, alunecări de teren care vor înghiţi case, drumuri, construcţii, iar pe alocuri chiar cartiere întregi. Pământul asociat cu stihia apei va crea probleme considerabile pe durata anului acesta. Stihia aerului se va face şi ea remarcată. Tot mai mulţi oameni din diferite oraşe şi de pe diferite teritorii vor fi nevoiţi să poarte măşti pentru a mai putea respira”, a mai spus numerologul. Un alt aspect important pe care îl menţionează numerologul în previziunea sa este faptul că nu vom ieşi din criză economică. Foarte multe neajunsuri vor nemulţumi oamenii, în acest fel prăpastia spre sărăcie o să se adâncească şi mai mult în anul 2011.

Sursa: orator.ro

Un comentariu:

  1. focul face ravagii in fiecare an, apa distruge tot in fiecare an (avem in fiecare an inundatii, nu sunt noutati ), cutremure au fost si sunt de la inceputuri, magma lucreaza , continentele se despart, care alunecari de teren au inghitit cartiere intregi?2011 nu a fost deloc un an al diplomatiei, cel putin pentru Romania, cele mai multe conflicte pentru 2012 au fost pregatite .din 2011,

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...