"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 1 februarie 2011

Trei nave-gigant extraterestre se îndreaptă spre Pământ


SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence, adica Cautarea Vietii Extraterestre), o organizatie independenta non-comerciala, a facut urmatorul anunt de mare importanta:
"Trei nave-gigant extraterestre se îndreapta înspre Pamânt. Cea mai mare dintre ele are un diametru de 300 de kilometri. Celelalte doua sunt sensibil mai mici. În prezent, obiectele au trecut de Jupiter. Judecând viteza lor, ele ar trebui sa ajunga pe Pamânt la începutul lui 2011", a declarat John Malley, un expert în extraterestri de la SETI.
Navele au fost identificate cu ajutorul sistemului de cautare HAARP. Sistemul, ce-si are baza în Alaska, a fost construit pentru a studia fenomenul aurorelor polare. Conform cercetatorilor SETI, navele vor fi vizibile cu ajutorul telescoapelor optice, de îndata ce vor ajunge în orbita lui Marte. Între timp, si guvernul SUA a fost informat despre acest eveniment.
WikiLeaks a dezvaluit recent multe documente clasificate care demonstreaza faptul ca NASA si oficialii SUA sunt constienti de faptul ca spre Pamânt se îndreapta trei nave extraterestre, si fac deja planuri pentru a se lupta cu aceste nave. Cele trei nave extraterestre vor marca începutul oficial al invaziei extraterestre.
Oamenii de stiinta de la SETI mai cred ca cele trei nave extraterestre provin de pe planeta Zeeba.

Stirea este preluata de pe site-ul WWN si se poate sa fie o farsa, dar ... nu se stie niciodata!

10 comentarii:

  1. de unde stiti ca au ganduri necurate . poate vor sa slaveze ce mai pot salva din omenire ..

    RăspundețiȘtergere
  2. să i primim cu ciorbă de burtă si mici la grătar

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper si cred ca ei vor veni cu intentia de a scoate omenirea de sub jugul acelor ticalosi care se viseaza dumnezei si stapini de lume cu drept de viata si de moarte asupra oamenilor(masonii si sionistii).Totusi eu sper ca intrebarea "Sintem singuri in univers?" sa primeasca un raspuns cit se poate de negativ.Dar mai cred ca ei sint prea avansati din toate punctele de vedere,inclusiv moral si spiritual ca sa ne faca noua vreu rau.In plus ei au o prea mare dragoste pentru tot ceea ce inseamna viata.Altfel,daca ar fi vrut sa ne ucida,ar fi facut-o de mult.Faptul ca sint ei atit de discreti,de monstreaza un ascutit bun simt pentru noi locuitorii acestei planete.Ei sint vizitatori si se comporta ca atare,nu credeti?.Inca ceva:Nu cred eu ca navele lor arata ca in imaginea prezentata mai sus la inceputul articolului.Ei vin cu scopul de a ne scoate din actuala conditie umana,si de a inzestra treptat omenirea cu capacitati mentale asemanatoare cu ale lor.Apoi eu nu cred ca ne dau totul mura in gura din prima.Ne dau un imbold in baza caruia noi singuri va trebui sa progresam in gindire,judecata,ratiune,etc,concomitent cu folosirea in scop constructiv a capacitatilor mentale cu care si inaintasii nostri,primii colonizatori ai Rendei(Terrei).

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord, fara rezerve, cu tot ce ai scris! Multumesc pentru atentia acordata articolului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Explozia de stiinta si tehnologie se datoreaza lor extraerestrilor, sau annunaki, etc...sunt deja printre noi, ei ajuta sa nu distrugem echilibrul cosmic, pt ca noi suntem si cam tembeli, eu am citit ca dezarmarea nucleara ordonata de ei a fost pt ca marile puteri stateau cu degetul pe comenzile bombelor nucleare, sa arate care e mai tare...am citit ca mai marii pamantului conduc omenirea si impun noua ordine folosindu-se de reptilienii=familiile regale, pe care ii manipuleaza cum vor ei pt ca astia cu sange albastru ca si reptilele sunt fiint reci, fara suflet, gandesc ca ei treb sa -i faca slujitori pe oamenii de rand, ei nu treb sa munceasca pt supravietuire, si slava domnului sunt f m care se fac pres la picioarele lor pt f m bani si un trai bogat pt ei si ai lor....de ac vor face sa ramenem 2,5 mld oameni pe terra am citit asta intr-o carte documentara acum 5 ani...poate daca cei care vin cu cele 3 nave gigant sa vina sa-i ajute tot pe ei? sau sa-i extermine pe ei si sa ne salveze pe noi ceilalti muritori de rand!oricum se intampla multe...dar secrete f mari mai transpira pt ca mai sunt si muritori de rand geniali si omenosi...care vor sa salveze umanitatea, poate ne mai trezim si noi...DAR DE CE SE CONSTRUIESC BUNCARELE ALEA MARI IN MULTE IMPERII?DE CINE SE VOR SALVATI MAI MARII FARA SUFLET CARE CONDUC OMENIREA???DACA SUNTEM ASA DE MULTI DE CE NE-AU LASAT SA NE REPRODUCEM PRECUM SOBOLANII SI NU AU IMPUS UN PROGRAM DEMOGRAFIC OBLIGATORIU? PT TOATE POPOARELE ?PT TOATE NATIILE? SAU E O MINCIUNA CA PAMANTUL NU POATE SUPORTA DECAT MAX 2,5 MLD OAMENI?EU ASTEPT CU EMOTIE CELE 3 NAVE GIGANT...

    RăspundețiȘtergere
  6. ... eu din ce am citit ... se spune ca in aceste nave sunt cei care ne-au creat ... adica reptilienii ... s-au facut studii ... si s-a descoperit in ADN -ul uman caracteristici de reptila ... reprezinta putin ca procent ... dar exista ... se spune ca noi suntem mutanti ... din maimute ... din ele ne-au creat pe noi ... ca sa fim sclavii lor ... ca sa scoatem aur din pamant pt ei ... aurul reprezinta un fel de combustibil pentru navele lor ... eu iau in calcul toate posibilitatile ... cert este ca trebuie sa deschidem ochii ... si sa nu ne mai lasam mintiti ... sa cautam adevarul ... in Bangladesh s-a descoperit un craniu de om de marimea unei roti de masina...care dateaza din anul 3000 i .c. cu o gaura in cap de marimea unui glont ... de unde naiba existau pe vremea aia pistoale? trebuie sa stim adevarul ... sa nu ne lasam manipulati de presa si guvernanti....

    RăspundețiȘtergere
  7. Va informez: au venit acum trei ani. Va scriu din viitor. Eroul planetei: Traian Basescu. El a reusit sa le scufundaseu ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Biiine că s-a rezolvat și asta! Mulțumim om din viitor!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...