"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Trei OZN-uri uriaşe ar putea ateriza pe Pământ în decembrie 2012

Trei gigantice Obiecte Zburătoare Neidentificate cu o lungime de zeci de kilometri, se îndreaptă în prezent spre Pământ. Potrivit calculelor făcute de oameni de ştiinţă, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012. Coincidenţă sau nu, aceasta dată coincide cu sfârşitul calendarului Maya.
NASA acunde informaţia

Anunţul privind apropierea OZN-urilor de Terra a fost făcut de câţiva oameni de ştiinţă din cadrul organizaţiei SETI – un proiect destinat căutării inteligenţei extraterestre. Aceştia susţin că invazia extratereştrilor este absolut reală, iar agenţia spaţială americană NASA ar încerca să ascundă de populaţie această informaţie importantă.
Potrivit astrofizicianului Craig Kasnov, o serie de obiecte foarte mari se apropie de Pământ, dintre care unul are forma cilindrică, iar un altul, sferică. Pentru o confirmare a spuselor sale, savantul le recomandă scepticilor să caute pe Internet hărţile online spaţiale interactive şi să introducă coordonatele OZN-urilor gigantice. Primul mare obiect poate fi descoperit la coordonatele 19 25 12 – 89 46 03, cel de-al doilea, de formă cilindrică – la 16 19 35 – 88 43 10 şi al treilea de formă sferică – la 02 26 39 – 89 43 13.
Anunţul a suscitat reacţii diferite: unii consideră că extratereştrii vin să salveze pământenii de vreo nenorocire teribilă care ar putea apărea în cazul în care predicţia Maya despre sfârşitul lumii în 2012 se va adeveri; alţii îi suspectează pe călătorii din spaţiu de intenţii agresive. “Vom trăi şi vom vedea”, rezumă Craig Kasnov, adăugând că toate cele trei OZN-uri vor putea fi văzute în curând cu telescopul.

Sursa: Piatza.net, Decembrie 2010

14 comentarii:

  1. Nu stie nimeni cind vine sfritul lumi.Dc multa lume dispare fra urma si nu stie unde este?
    Poate ozene-urile astea ia oameni si face experimente pe ei,sau in cel mai rau caz i omoara.!
    se spune ca sa gasit un ozn si ce a facut cu el?
    Dc nu vrea sa ne spuna nasa?
    Ascunde multe lucruri,din motive diferite,poate sa nu sperie lmea,sau oate tin informatile pentru ei sa aduna mai multe....cine stie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bune intrebari! S-ar putea ca generatia noastra sa afle si raspunsurile...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam asa ceva dar noi nu stim nici 1% nu stimdin univesr.Cat traim invatam,nu exista om caresastie tot.Apropo de luna sa zis ca in 19 martie 2011 sa zi ca se produce:cutremure,tunami tunami etc. Cea mai mare luna plina din ultimii nouasprezece ani va avea loc pe data de 19 martie 2011. Luna se va afla la o dAcest fenomen, spun specialistii in numerologie, va da insomniepersoanelor sensibile la fiecare Luna Plina. Combinatia de cifre 1 si 9 generaza o predispozitie catre meditatie.istanta de 356.578 de km fata de Terra. Apropierea Lunii de Terra este un fenomen cunoscut sub numele de "perigeu lunar". 19 martie 2011 va fi data cand vom vedea o Luna mai mare decat de obicei, data fiind si distanta mica din acel moment.Dar nu sa produs nimic dincea ce a spus ei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine este interesat de:spatyu,stele,fenomene ale natur etc luati idul meu florinmarcel63,casa vb amanuntit.sunt un copil din jud HD loc calan,ma numesc Moldovan Marcel Florian,am 17 ani si imi place sa studiez despre univesr si inspecial de stele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante preocupari! Tineretea ta este un atu. Cand vei avea varsta mea, cred ca o parte din intrebarile care acum te intriga isi vor fi gasit raspunsurile. Daca luna foarte apropiata de Pamant nu si-a facut efectul asupra ta este un motiv de bucurie: esti foarte echilibrat psihic. Eu cunosc persoane care au avut de suferit acum si, aproape de fiecare data, cand a fost luna plina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci oameni nu au capacitatea de gindire pentru multe lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Calatorule ia idul meu de mess casa vb mai multe lururi si sa iti pun niste intrebari ca vad ca tu esti un om destept si interesat de lucrurile astea idul meu florinmarcel63

    RăspundețiȘtergere
  8. Da...OZN am vazut la Braasov deasupra muntelui din brasov.Eu am fost unul dintre martori!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ai fost martor la un eveniment OZN?! Povesteste-ne! Sunt foarte curios.

    RăspundețiȘtergere
  10. Terra este si a fost vizitata permanent de OZN. Cita gindire in a arunca o astfel de informatie?. Se poate intelege ca a existat o intilnire dintre cei ce fac public o astfel de informatie si cei ce vin, oamenii fiind informati asupra venirii "strainilor". Ce sa faca cu o astfel de "specie"?. Nu cumva vin sa vada in ce stadiu se afla experimentul sau vin sa distruga abominatia numita om?. Valuri , valuri, valuri caci la oameni tine orce.

    RăspundețiȘtergere
  11. Inclin sa cred ca vin, daca chiar vin, pentru a monitoriza experimentul. Nu-i de neglijat nici setea noastra de senzational si atunci lansam bombe de presa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate vin dar dece nasa tine secret fata de noi poate facem cv cinestie eu cred ca extrateresti fvin cu oznurile alea mici si fac experimente pe pamant ca sa dea detalii navelor care vin spre pamant!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...