"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 26 decembrie 2010

Conducatorii lumii folosesc salutul satanic

Desi multa lume nu observa, traim un moment crucial in istoria omenirii, un moment de schimbari profunde care ne vor afecta pe fiecare in viitorul apropiat. Un grup de conducatori malefici, uniti in organizatii secrete prin ritualuri satanice vor sa instaureze pana in anul 2050 o asa numita Noua Ordine Mondiala prin care sa domine intreaga planeta. Iata ce spune in acest sens masonul David Rockefeller: “Suntem in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora potrivita si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”. Pana nu demult grupul actiona din umbra. Pentru a accelera insa instaurarea noii ordini s-a trecut acum la actiuni fatise.
Sefi de state, bancheri, formatori de opinie, conducatorii marilor corporatii internationale colaboreaza impreuna pentru instaurarea Noului Guvern Mondial. De fiecare data cand isi indeplinesc cate un obiectiv care duce spre instaurarea noii ordini ei isi transmit un semnal: Mano Cornuti sau Salutul Satanei.
Gestul reprezentand coarnele diavolului este un salut satanic, semnul de recunoastere a membrilor grupului.
Expresia “Precum deasupra asa si dedesubt” simbolizata de mainile prelatului din imaginea alaturata are ca mesaj: “Lucifer si Christos trebuie sa se reconcilieze. Marele Arhitect al Universului va fi regele Raiului, al Pamantului si al Iadului”. Unificarea intregii planete sub un singur Guvern Mondial reprezinta scopul acestor conducatori malefici. Noua Ordine Mondiala va fi o lume in care cetatenii sunt chiriasi, costul vietii lor intotdeauna depaseste veniturile, sunt intentionat tinuti in ignoranta.
O lume in care industria farmaceutica, alcoolul, tutunul, drogurile sunt promovate, ca sa-i imbogateasca pe bogati si sa-i mentina bolnavi (usor de exploatat) pe oamenii acestei planete, o lume in care toti vom fi supravegheati electronic prin cipuri implantate si camere de supraveghere.
Diabolica Noua Ordine a Lumii este astfel conceputa incat oamenii trebuie sa munceasca foarte mult, iar banii sa le ajunga doar pentru a plati ratele de la casa, masina, asigurari sociale si pentru mancare (ca sa poata munci bine!).
Astfel, omul devine un robot care se duce la serviciu, vine acasa obosit, mananca, sta intr-o stare pasiva si receptiva la televizor, unde este sugestionat dupa cum vor conducatorii Noii Ordini si se culca apoi, ca sa fie odihnit dimineata, cand pleaca din nou la serviciu!
Noua ordine a lumii urmareste sa realizeze o depresiune economica mai mare ca cea din anii ’30 in urma careia oamenii vor fi si mai mult supravegheati, hartuiti, exploatati in interesul grupului de conducatori. Toti sunt devotati unei cauze comune.


Bine domnule, dar si papa?!

Sursa: Piatza.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...