"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 23 februarie 2011

Romania ocolita de apocalipsa din 2012 prezisa de mayasi si Nostradamus

Profetiile mayasilor si ale lui Nostradamus arata ca lumea, asa cum o cunoastem in ziua de astazi, se va sfarsi in 2012, insa romanii pot sta linistiti, cel putin cei din tara: Romania va supravietui si se transforma intr-un focar spiritual mondial, potrivit unei profetii indiene.In acele timpuri de mari schimbari, un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului“, descrie evanghelistul crestin indian Sundar Singh sfarsitul lumii, in timpul unei vizite in Romania, la inceputul secolului XX, scrie Libertatea. Cu toate acestea, inteleptul indian a prezis ca Romania va supravietui, se va transforma si va deveni un focar al spiritualitatii mondiale, comparabil cu Noul Cannan biblic, iar Bucurestiul va deveni “polul spiritual al planetei”.

Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind, in cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul Nou Cannan, iar Bucurestiul se va transforma intr- un centru esential al acestui foc. Capitala, polul spiritual al planetei, va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 kilometri in diametru si va fi considerata de toate popoarele drept un veritabil Nou Ierusalim pamantesc“, se arata in profetiile lui Sundar Singh.

Sursa: miscareazeitgeist.ro

Am colorat in rosu o frantura din profetia lui Sundar Singh. Cititi articolul urmator, referitor la "Proiectul Venus" si trageti concluzia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...