"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 6 septembrie 2011

S-a dezintegrat Cometa Elenin sau ne dezvăluie scutul energetic extraterestru !?

Conform unui numar din ce in ce mai crescut de astronomi - inclusiv descoperitorul ei, cometa Elenin a inceput sa se dezintegreze. A fost lovita in plin de o explozie solara in data de 19 august si curand dupa acest eveniment a inceput sa-si piarda vizibilitatea - ducandu-ne cu gandul la faptul ca a fost sparta. In contrast, respectatul om de stiinta Richard C. Hoagland sustine ca un scut de energie a fost emis de cometa Elenin in timpul exploziei solare - confirmand, daca mai era nevoie, ca aceasta cometa este intr-adevar o structura artificiala adica o nava spatiala. Hoagland sustine ca rapoartele in care se afirma ca Elenin s-a dezintegrat, sunt dintr-o campanie de dezinformare pentru a ascunde publicului natura artificiala a lui Elenin si mesajul care, probabil, il aduce pentru omenire referitor la schimbarea lumii.
Ultimele imagini din satelit ale lui Elenin arata trecerea ei neoprita prin explozia solara si arata in mod clar un fel de scut triunghiular ce apare in jurul sau, imagini care sustin afirmatiile lui Hoagland.
In data de 30 august, astronomul australian Michael Mattiazzo, comparand fotografiile de la satelitul stereo HI1-B dupa o perioada de 10 zile de la trecerea prin explozia solara a lui Elenin in data de 19 august - a scris "Se poate observa ca Elenin a fost foarte luminoasa dar, bursc s-a intunecat dramatic in data de 20 august. Acest tip de intunecare inseamna de obicei ca avem de-a face cu un proces de dezintegrare si cometa nu va mai putea fi observata cu ochiul liber. Acest lucru se intampla de obicei cu cometele". El a aratat un numar de imagini cu Elenin, inainte si dupa lovitura data de explozia solara.
Numerosi astronomi sustin ca Elenin a inceput sa se dezintegreze si nu va supravietui trecerii sale atat de aproape de soare. Ei au notat ca aceasta si-a scazut luminozitatea saptamana trecuta iar acum este alungita si difuza.
Recent, in data de 3 septembrie, Leonid Elenin, primul care a observat cometa si numele caruia il poarta, a spus: "Acum este absolut clar ca luminozitatea cometei a scazut - lucru notat in primul rand de Mattiazzo in data de 20 august. Acest lucru nu a fost o coincidenta, procesul de descompunere a inceput deja. Pseudo nucleul a devenit difuz si pana la urma va dispare".
In imaginile preluate in data de 1 septem brie, in coada cometei nu mai era vizibila nici o urma de condensare, ceea ce inseamna de fapt ca s-a spart in bucati mici, cu o dimensiune de maxim 100 de metri. Insa, pe langa faptul ca luminozitatea i-a scazut pe data de 19 august cand a trecut prin acea explozie solara, s-a mai intamplat un alt lucru. Potrivit lui Richard Hoagland, un scut misterios de energie a aparut, iar Hoagland a declarat: "Acestea sunt cele mai recente imagini - captate de satelitul video NASA STEREO-B care a inregistrat trecerea cometei prin ejectia coronara solara in 19 august. Imaginile arata cum Elenin este protejata de un scut tetraedric (descoperit doar saptamana trecuta) - de excesul radiatiilor solare. Intreaga dimensiune a acestei extraordinare structuri de forta masoara mai mult de 300,000 mile de-a lungul fiecarei laturi - mai mult de 1.5 ori distanta de la pamant la luna. Deci, nu mai este nici o urma de indoiala despre natura artificiala a structurii acestui obiect".
Imaginile de la sateliti din perioada 22-30 august, arata ca Elenin nu s-a spart in bucati cu toate ca luminozitatea ei a scazut. Trebuie cautate alte explicatii pentru a justifica de ce Elenin si-a diminuat luminozitatea la trecerea prin explozia solara.
De asemenea au fost postate o serie de videoclipuri pe Youtube care sustin ca Elenin a fost lovita de un fel de explozii de plasma din directia lui Jupiter, in data de 28 august si ca s-a rupt in doua. De fapt a fost o suprapunere de imagini peste alte obiecte stelare ceea ce a dus in mod fals la concluzia, datorita iluziei optice, ca s-a rupt in doua. Toate aceste interpretari gresite sunt cauzate de zelul unor amatori sau, sunt parte a campaniei de dezinformare cu privire la Elenin.
Structura geometrica tetraedrala descoperita de Hoagland ne duce cu gandul ca Elenin este mai mult decat o cometa obisnuita, si ca in fapt este o structura arficiala care este protejata de un scut avansat - o nava spatiala. Daca Elenin nu este o cometa ci constructie artificiala, atunci asta poate explica schimbarea luminozitatii sale. Intelegem si campania de dezinformare facuta pentru a distrage atentia publicului de la ea.
Ceva extraodrinar se poate intampla pe 11 septembrie cand Elenin va fi in punctul cel mai apropiat de Soare. Vom trai si vom vedea ...

Sursa: Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...