"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 14 martie 2011

Un megacutremur ameninta America in urmatoarele 14 zile ?!!

Specialistii rusi de la Institutul de Fizica Pamantului, ii avertizeaza pe americani, prin vocea premierului Putin, ca “un megacutremur cu consecinte catastrofice, ar putea lovi zona de vest a Americii, Mexicul si America Centrala si America de Sud, in urmatoarele 14 zile!” Aceasta este concluzia dupa ce s-au reanalizat datele din cutremurul ce a avut loc recent in Noua Zeelanda si noua falie New Madrid! Ei se bazeaza pe observatiile electromagnetice si in zonele inalte atmosferice, si observatia ca in mai multe regiuni pe glob au aparut asemenea semnale, dar un focar foarte intens este deasupra coastei de vest americane si regiunea ei centrala!
Specialistul american Ken Ring, cel care a prezis corect cutremurul din Christchurch Noua Zeelanda anunta data unui urmator cutremur: 20 Martie!!
El explica: Soarele poate fi comparat ca marime cu o minge de baschet! Pe langa el, planetele gigantice Jupiter, Saturn sunt ca niste grefuri, iar Pamantul un bob de piper! Aceste planete gigantice, cand se afla de aceeasi parte, produc o “maree” pe Soare, asa cum Luna produce pe Pamant! Dar cand combinatia dintre materia provenita din eruptiile solare amplificate si de efectul Lunii asupra Pamantului se combina intre ele, efectul e maximizat pe Pamant! In acest moment, avem Jupiter si Saturn de fiecare parte a Soarelui si… Pamantul intre ele, ceea ce creaza un cuplu de forte teribil asupra miezului terrei! Aceasta conjuctura a inceput in Septembrie anul trecut si va dura pana prin mai! Dar pe 20 martie, Luna se va afla din nou aliniata cu marile planete si in pozitie de declansator de cutremure catastrofale! In acest caz, greul il va suferi probabil California, cu Falia San Andreas! Din nefeicire, se asteapta eruptii solare tot mai puternice in urmatorul interval, perioadele urmatoare…
Sursa:georgevalah.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...