"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 2 martie 2011

2012 - anul posibilului impact cu Elenin

Un raport pregătit pentru preşedintele rus Dmitry Medvedev, sugerează necesitatea construirii a 5000 de buncăre suplimentare în Moscova cu privire la posibilul dezastru ce se va produce în anul 2012. Raportul în cauză menţionează apropierea cometei Elenin şi potenţialul impact ce poate pune în pericol viaţa pe Pământ. Cometa Elenin este aşteptată să fie vizibilă cu ochiul liber de pe Pământ în dată de 17 octombrie 2011, în cazul în care îşi respectă actuala traiectorie. Acest raport a fost întocmit de ministrul de interne al Rusiei, Anatoliy Serdyukov, şi are la baza semnul de întrebare care s-a ridicat în clipa în care cometa Elenin şi-a modificat foarte mult traiectorie. Dacă iniţial s-a crezut că Pământul nu este în pericol, acum, după noile calcule s-a ajuns la concluzia că sfârşitul lumii este mult mai aproape decât s-a crezut dacă Elenin îşi va modifica iar traiectoria. Cercetătorii ruşi cred că această cometă misterioasă, care din senin ameninţa viaţa pe Pământ, este controlată de o formă de inteligenţă superioară. Altfel nimeni nu îşi poate explica schimbările bruşte de direcţie pe care le are în drumul său spre Terra. Dacă traiectoria sa nu se modifica, în data de 17 octombrie 2011, va trece la o distanţă foarte mică de planeta noastră. Un alt aspect ciudat stipulat în raportul oamenilor de ştiinţă ruşi, arata că Elenin este în “contact direct” cu o planeta de mărimea lui Jupiter, care s-a descoperit recent. Oare o civilizaţie extraterestră vrea să-şi facă anunţată vizita în acest fel? Care poate să fie raţiunea acestui gest? Nimeni nu poate să ofere un răspuns mai elaborat când vine vorba despre cometa Elenin pentru că nu respectă legile fizicii şi se comporta precum o maşinuţă teleghidată de la distanţă.

Punctul de vedere al NASA este controversat atunci când vine vorba de cometa Elenin. Reprezentanţii NASA au declarat că: ” Datorită devierii orbitei cometei Elenin, nu există garanţie că nu va lovi Pământul”. Fostul ministru al apărării al Canadei, Paul Hellyer, are un punct de vedere straniu despre ceea ce va urma, declarând că:” Acum câteva decenii, vizitatori de pe alte planete ne-au avertizat despre ceea ce va urma şi s-au oferit să ne ajute. Dar noi, sau cel puţin unii dintre noi, au interpretat acest ajutor ca pe o ameninţare şi au hotărât că mai întâi să tragă şi apoi să întrebe.” Cu siguranţă că Paul Hellyer s-a referit la incidentul intitulat “Bătălia din Los Angeles” din anul 1942, când forţele americane au atacat un OZN.

Guvernele ţărilor puternice şi-au pregătit deja foarte multe buncăre, unde se pot refugia liderii politici dar şi oamenii cu foarte mulţi bani, buncare in care se poate supravieţui timp de mai multe luni. Aceste adaposturi secrete există în Statele Unite, în Rusia, China şi alte ţări care se pare că s-au pregătit pentru marea drama din anul 2012. Interesant este că informaţiile sunt clasificate “top secret” iar dacă există scurgeri guvernele le tratează cu indiferenţă.

Sursa: piatza. net

Nu sunt prea multe date referitor la incidentul din februarie 1942 de la Los Angeles. Randurile de mai jos le-am gasit pe "descopera-terra.blogspot.com".

Los Angeles, 25 februarie 1942
In dimineata acelei zile, un obiect neidentificat a aparut deasupra Los Angeles-ului, iar US Army a intrat in alerta de gradul 0. Intregul sistem de aparare antiaeriana al orasului s-a pus imediat in miscare, cerul a fost invadat de luminile proiectoarelor care cautau obiectul, iar cand acesta a fost localizat, tunurile au tras nu mai putin de 1.400 de proiectile asupra sa. Peste doua mii de martori oculari au privit cu gura cascata cum obiectul supus tirului nu are nici pe naiba si zboara nestingherit deasupra orasului, pentru ca, dupa cateva minute, sa se inalte deasupra norilor. Oficialitatile au dat vina pe personalul militar de la radarul orasului, care ar fi declansat alarma din cauza nervozitatii (nu trecusera nici trei luni de la atacul de la Pearl Harbour) si au sustinut, in ciuda tuturor evidentelor, ca nu a existat nici un obiect neidentificat. In 1992, cand ufologii si curiosii au avut, in sfarsit, acces la dosarul evenimentului, s-a descoperit un memoriu catre presedintele Roosevelt, scris de catre comandantul radarului, in care acesta marturisea ca a dat alerta intrucat 14 "obiecte zburatoare neidentificate de mari dimensiuni, probabil avioane, au aparut brusc in proximitatea Los Angeles-ului si unul chiar in oras". Spre deosebire de britanici, oficialii americani nu au avut decat un generos "no comment" in aceasta chestiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...