"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 8 septembrie 2011

Nibiru - Planeta X - Eris

Cu aproape 6000 de ani in urma, vechii Sumerieni povesteau despre planeta Nibiru ca ar fi existat in sistemul nostru solar. In 1993, Planeta X sau Nibiru sau Eris era la aproximativ 50 milioane de mile de Pamant. Acum, se estimeaza ca ar fi la 7 milioane de mile de noi si se apropie.

Corpurile ceresti din sistemul nostru solar

Orbita eliptica a planetei Nibiru

Un sistem solar HeliocentricSumerienii stiau destul de bine ca sistemul nostru solar este heliocentric. Mai mult ei ne prezinta 11 corpuri ceresti sau planete. In imaginea de mai sus preluata de pe unul din cilindrele sumeriene, se poate vedea clar ca ei nu cunoasteau numai numarul planetelor din sistemul nostru solar, cunosteau chiar si marimea lor! In stanga priviti soarele si cele 9 planete care-l inconjoara. In centru este o planeta singura. Oare de ce se uita sumerienii la aceasta planeta aflata la mare distanta de sistemul nostru solar? Poate fi Nibiru?
Desenul prezentat mai sus este una din piesele centrale care dovedesc faptul ca sumerienii aveau cunostiinte avansate despre planetele din sistemul nostru solar. Aceste cunostiinte le-au fost date sumerienilor de catre extraterestri, spune Zecharia Sitchin care i-a identificat drept Anunnaki zeii mitologici Sumero-Mesopotamieni. In imaginea de mai sus pot fi identificate 11 globuri ce inconjoara soarele. Trebuie luat in calcul ca popoarele antice considerau soarele si luna tot planete, aceste 11 globuri plus soarele insumeaza deci 12 planete. Bineinteles, de vreme ce noi stim ca in sistemul nostru solar exista 9 planete plus soarele si luna, Sitchin aduce argumente privind prezenta unei a 12-a planete in spatele lui Pluto. Aceasta a 12-a planeta este considerata de Sitchin a fi planeta Nibiru, un corp astronomic mentionat in textele Mesopotamiene. Din cercetarile sale reiese faptul ca Nibiru trece prin sistemul nostru solar la fiecare 3600 de ani, iar multi adepti ai teoriei lui sunt convinsi ca acest lucru se va intampla foarte curand. Multi considera planeta Nibiru ca fiind misterioasa "Planeta X" si responsabila de schimbarile climatice actuale, de intensificarea activitatii vulcanice si seismice. De ce spunem asta? Din scrierile antice si calculele astronomilor rezulta:
Planeta Eris sau Nibiru se apropie de Pamant, o data la 3600 de ani, generand numeroase schimbari in viata pe Terra.
Acum 7.200, in timpul cataclismului numit Potopul lui Noe, este posibil ca schimbarile bruste de temperatura, furtunile violente si avalansele imense de apa venite din Antarctica sa fi fost rezultatul topirii calotei glaciare.
Acum 3.600, in timpul Exodului Evreilor din Egipt, Pamantul a suferit mari cataclisme.
Situatia actuala
Pe Pamant schimbarile climatice si geologie sunt in crestere. Fenomene identice, incalzire globala si activitati vulcanice, au loc si pe alte planete din sistemul nostru solar.
Oameni de stinta si institutii, patronati cu discretie de guvernele marilor puteri carora li s-a alaturat Vaticanul chiar, analizeaza situatia, fac prognoze si iau masuri care, evident, vizeaza elitele si pe cei foarte bogati.
Buncarele din Norvegia – In data de 26 Februarie 2008 a fost inaugurat oficial un depozit ce contine 100 de milioane de seminte pentru a proteja omenirea in caz de catastrofe. Primul Ministru al Norvegiei, Jens Stoltenberg, deasemenea un ecologist de renume, Wangari Maathai (Kenya) – posesorul Premiului Nobel pt. Pace, Jose Manuel Barroso – Presedintele Comisiei Europene au luat parte la inaugurare.
Pana in 2012 Rusia are in plan sa dea in folosinta 5000 de adaposturi subterane doar in capitala iar China construieste buncare in care sa se adaposteasca milioane de oameni. S.U.A. bate recordul in acest domeniu avand deja tehnologii speciale de sfredelire a pamantului, buncarele lor fiind strajuite de baze militare ultramoderne.
Buncarele de pe Luna.
Oamenii de stiinta lucreaza la o adevarata "Arca a lui Noe" care va fi amplasata sub solul Lunii. Cladirea ar trebui sa contina informatii cu privire la ADN, embrioni, mostre de metale, seminte de plante si orice altceva ce tine de esenta vietii si a civilizatiei, asta in cazul in care vreun eveniment catastrofic ar avea loc pe Pamant si ar ameninta existenta omenirii.
Jose Manuel Barroso a declarat: “Speram si muncim pentru ce-i mai bun, dar trebuie sa fim pregatiti pentru ce-i mai rau.”
Internetul abunda de informatii tehnice: coordonatele galactice ale planetei Nibiru, ale cometei Elenin, ale celor trei nave care se indreapta spre Pamant, dimensiuni in ani lumina, in mile sau unitati de distanta comparate cu distanta dintre Terra si Luna sau Terra si Soare ... Pentru multi dintre noi aceste date trebuiesc traduse in limbajul uzual. Mi s-a parut foarte interesanta o idee pe care incerc sa o transpun mai jos. As fi fericit daca cineva care are cunostinte in domeniu ar dezvolta-o.
Orbita planetei Nibiru are o forma eliptica mult alungita. Acest lucru s-ar datora faptului ca este in componenta unui sistem stelar binar, adica se roteste in jurul Sorelui din sistemul nostru solar dar si in jurul unei stele denumita Steaua Intunecata. In acest caz putem compara planeta cu un urias transportor intre cele doua lumi. Odata la 3600 de ani anunnaki, populatie din civilizatia soarelui geaman, ne viziteaza "calarind" Planeta care Tranziteaza cum mai este ea denumita in scrierile antice... Cand vom fi in stare sa incalecam si noi acest bidiviu stelar?!

Sursa: Sfatuitoarea si de pe net

2 comentarii:

  1. Problema este ca nu stim daca tot ceea ce stim este un rezultat al manipularii (distragere atentie de la adevarata intentie) sau date exacte care s-au scurs si acum sunt luate in deradere de multi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vom trai si vom vedea! Intrebarea este daca ne vom bucura sau ne vom intrista.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...