"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 6 februarie 2013

Un microcip extraterestru descoperit in craniul lui Napoleon

Napoleon Bonaparte, unul dintre cei mai controversați oameni din istorie, ridică semne de întrebare majore despre viața sa şi în prezent. Un strateg desăvârșit, cu o carieră militară de invidiat, Napoleon a ajuns într-o perioadă scurtă de timp unul dintre cei mai mari cuceritori ai lumii.
Fiind un personaj fascinant, un om de ştiinţă francez a obținut permisiunea deshumării rămășitelor lui Napoleon. Cercetarea consta în determinarea problemelor genetice sau de glanda pituitară pe care ar fi putut să le aibă împăratul, dat fiind statura sa foarte mică.
Dr. Andre Dubois a examinat cu minuțiozitate rămășitele împăratului şi atunci când a ajuns la craniul acestuia a făcut o descoperire șocantă pentru umanitate. Un microcip era implantat în craniul lui Napoleon. Pentru că în vremurile în care a trăit Napoleon microcipul nu era încă cunoscut omului, singura teorie pe care o poate emite cercetătorul este aceea că doar în urma unei răpiri extraterestre acel minuscul microcip, de dimensiunile unui bob de greu, putea ajunge în craniul împăratului.
Consecințele acestei descoperiri sunt enorme, peste puterea noastră de a înțelege. Până acum s-a presupus doar că extratereștrii pot influența derularea istoriei, dar acum avem o dovadă clară.” a declarat Dr. Andre Dubois, într-o publicație de specialitate.
Dacă inițial cercetătorul a plecat de la premiza că Napoleon suferea de o disfuncție a glandei pituitare, odată descoperit microcipul în craniul său lucrurile au luat o întorsătură dramatică.
Am sperat să descopăr disfuncția glandei pituitare de care am presupus că suferise Napoleon. Am descoperit ceva şi mai senzațional. Când am palpat interiorul craniului am simțit o mică denivelare. Acolo se afla ascuns un obiect minuscul. L-am scos şi l-am examinat cu lupa. Spre stupoarea mea am observat că era de fapt un microcip.” a mai adăugat cercetătorul.
chip Un microcip extraterestru descoperit in craniul lui NapoleonSe presupune că implantul a fost efectuat în tinerețea lui  Napoleon . În luna iulie a anului 1794 a fost dat dispărut pentru mai multe zile. Napoleon nu a putut explica unde şi-a petrecut zilele în care a părăsit garnizoană. Dubois crede că atunci a fost posibilă răpirea extraterestră şi implantarea cipului misterios. Ciudat mai este faptul că după dispariția inexplicabilă a urmat ascensiunea impresionantă a lui Napoleon. În anul următor a fost desemnat conducătorul armatei franceze din Italia şi într-un mod miraculos, cu o armată dezorganizata şi inferioară numeric, a reuşit să câștige o bătălie importantă în Italia. În 1804, după o serie de victorii de răsunet mondial, a devenit liderul politic şi militar al Franței.
Napoleon a folosit strategii militare mult prea avansate pentru timpul său. Poate că implantul i-a îmbunătățit capacitatea de gândire.“, crede Dubois.
Până în momentul în care a fost înfrânt la Waterloo, în 1815, Napoleon a schimbat fața întregii Europe. Această carieră militară desăvârșită este posibil să fi fost influențată de semnalele electrice pe care le primea prin microcipul implementat în cutia craniană. Este incredibil cum destinul omenirii este modificat de civilizații extraterestre care privesc viața de pe Pământ precum un film care se derulează în timp real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...