"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

vineri, 28 mai 2010

Proiectului Montauk

După cel de-al doilea război mondial, a inceput un proiect de cercetare majoră, cu scopul de a intelege ce s-a intamplat cu exactitate in timpul experimentului Philadelphia și de a descoperi secretele funcționale ale Teoriei Campului Unificat.Această teorie susține că gravitația și magnetismul sunt corelate, așa cum și masa și energia sunt corelate prin formula E=mc2. Pornind de la această teorie se pot realiza multe, poate chiar și călătoria in spațiu fără ajutorul rachetelor, dar și visul călătoriei în timp. Cercetările au continuat fiind conduse de dr. von Neumann care s-a ocupat de aspectele tehnice ale Experimentului Philadelphia. Erau vizate motivele pentru care mentalul uman nu rezistase experimentului si de ce oamenii nu puteau fi folositi în experimente interdimensionale fără a cauza dezastre. Von Neumann, inventatorul computerului modern și un matematician de geniu, a avut acces la enorma baza de informații a armatei americane, inclusiv la rezultatele cercetarilor psihologice naziste pe care SUA le-au confiscat dupa cel de-al doilea razboi mondial. După ani de experimente, gândurile umane au putut fi recepționate cu ajutorul unor radio receptoare bazate pe cristale si apoi transmise într-un computer pentru stocare. În acelasi timp, s-a dezvoltat o tehnologie ce permitea ca un gând ce era transmis de o persoană putea fi captat de calculator și apoi retransmis unei alte persoane, afectându-i mentalul. S-a obținut o înțelegere superioară a modului de funcționare a minții umane și a permis dezvoltarea ulterioară a tehnicilor de control mental. Congresul american a decis abandonarea lucrarilor de cercetare în aceasta directie.
Un grup secret cu uriaşe resurse financiare şi legături în rândul militarilor,seduşi de ideea de a controla mentalul inamicilor într-un război, a decis continuarea cercetărilor și construirea unei noi tabere de cercetare la Camp Hero, o staţie abandonată a Forţelor Aeriene SUA, localizată la capul Montauk, New York.
Prin forța gândului subiecții au reușit să materializeze obiectul la care se concentrau. Etapa superioară a fost crearea unui obiect folosind puterea gândului, dar nu în przent ci în altă perioadă de timp. Au fost deschise astfel porţi ale timpului în care se realizau experimente de neconceput. Proiectul Montauk a ajuns astfel să re-deschidă un vortex temporal înapoi, în 1943, când se realizase Experimentul Philadelphia.
Se pare că s-au realizat călătorii și în viitor. Din anumite motive, nu se poate trece dincolo de anii 2011 - 2013. Tehnologia este atât de perfecţionata încât te poate scoate din prezent, te trimite în alt timp şi te aduc înapoi atât de repede încât nu se observă nici-o diferenţă de o secundă, însă are loc o îmbătrânire a corpului egală cu perioada de timp petrecută dinco.De ce nu au putut trece de 2011-2013?
Explicaţia este una singură: din moment ce pentru a călători în timp este necesar ca atât plecarea cât şi destinaţia să fie în rezonanţă, cu alte cuvinte, în aceeaşi dimensiune vibratorie, atunci este clar că în perioada 2011 - 2013 Pământul va face un salt de frecvenţă, un salt într-o altă dimensiune! De accea, noul timp nu poate fi sincronizat cu acesta din prezent! Călătoriile temporale se opresc atunci!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...