"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

sâmbătă, 24 martie 2012

Aprilie, inceputul schimbarilor pentru Romania?!?

Inceputul lunii aprilie va veni cu transformari in planul actualei forme de guvernamant si implicit continuitatea unei nemultumiri venite din partea populatiei catre institutia presedintiei. Uranus pozitionat intr-un semn de foc – constelatia Berbec – va aduce asa cum s-a intamplat si pe intreg parcursul lunii decembrie 2011 o stare de “rebeliune” si nemultumiri-vizata actuala conducere din tara noastra. Mentin discutia, din punct de vedere astrologic, asa cum spuneam la inceput de an ca 2012 va fi anul schimbarilor politice. O luna complicata si dificila pentru presedinte, care este predispus la a se retrage in umbra pentru aproximativ tot intervalul lunii aprilie. Practic in prima faza vom observa ca nici nu va incepe bine luna aprilie, ca ceva se va schimba la nivel de guvern - o serie de ministri care pot fi destituiti sau schimbati. Practic o noua reorganizare se doreste, dar se va solda cu esecul de rigoare, daca aceasta va fi facuta.
O luna importanta, a schimbarilor, pentru simplul motiv ca ascendentul lunar este pozitionat in casa I-a a Romaniei. Decizii ce vor fi luate pe ultima suta de metri. Nemultumirile oamenilor care vor avea contiunuitate in formele de protest, iar din acest punct de vedere putem asista la un blocaj si o noua criza politica sau mai concret nesolutionarea anumitor aspecte grave, care se pot regasi pe listele de revendicari ale oamenilor. Si pentru ca in luna martie am asistat cu totii la o declaratie venita din partea actualei conduceri, precum ca in luna iunie se va dori o compensare in plan financiar, tin sa mentionez ca in plan astrologic, aceasta poate vei pe parcursul lunii mai. Pentru ca, luna iunie nu va duce modificari sau cresteri salariale. Va fi interesant de studiat luna mai pentru ca exista doua predispozitii si vom vorbi aceste aspecte la timpul lor. Unu sa fie vorba despre acceptarea unui nou imprumut, pentru simplul motiv ca a VIII-a casa este favorabil aspectata. Si doi compensarea salariala din punct de vedere astrologic sa aiba loc nu in luna iunie ci in luna mai. Revenind totusi la luna aprilie, planeta Marte pozitionata in casa contractelor, discutiilor si coalitiilor poate aduce o serie de dezbateri aprinse in acest plan sau o serie de noi directive care vor fi date de catre ministerul de finante sau factorii decizionali de la noi din tara si care vor promite in prima faza si pe de cealalta parte pot pune in aplicare anumite masuri. Totusi nivelul crescut al agresivitatii verbale, ma face sa cred ca din punct de vedere astrologic vor fi vizibile nemultumirile oamenilor, care vor avea continuitate in actiunile de protest. In orice caz schimbarile in planul financiar pentru luna aprilie nu vor veni in avantajul nostru ceea ce implica de la sine o serie de manifestari vehemente la un moment dat. Fluctuatiiile de mentinere ale monedei nationale vor fi vizibile de la o zi la cealalta incepnad cu data de 06 aprilie, cand practic revolutia lunara va configura predispozitiile in plan astrologic pentru luna aprilie!
O serie de acte violente indreptate asupra bunurilor, banilor, valorilor in general, implicit dezvaluirea anumitor tranzactii obscure trecute insa care vor face valva. Deasemenea poate creste numarul jafurilor sau actelor infractionale care sa vizeze latura financiara, valorile sau achizitiile mai putin ortodoxe si care pot iesi la suprafata. Va fi un moment al achizitiilor in planul politicului indiferent de tabere. Ca vorbim de opozitie sau actuala forma politica aflata la guvernamant, mai mult sau mai putin o serie de animozitati vor contura vizibil anumite fapte ilicite.
Un alt aspect important pentru luna aprilie si pe care il voi mentiona vor fi miscarile de protest venite din mediul provincial. Anumite schimbari si planuri care vor fi facute in aceasta perioada vin si confrima din punct de vedere astrologic, faptul ca actuala forma de guvernamant in celelalte localitati isi vor mdifica coloratura politica. Pentru ca ulterior vom vedea un succes al opozitiei actuale la alegerile din luna iunie care sunt vizibilie in revolutia lunara a lunii iunie pentru Romania. Principalele manifestari vor incepe de acum si schimbarile in teritoriu, subtil dar bine aspectate astrologic, vor actiona in luna electorala ceea ce va aduce o confirmare a castigului venit din partea opozitiei si implicit, imediat dupa luna iunie vom asista la schimbari majore si la adresa institutiei presedintelui. Practic din vara actualul prim om din stat va trece printr-o perioada a incercarilor la nivel karmic din care va lipsi protectia. Apoi va trebui sa tinem cont, in plan astrologic ca pana in luna iulie, actualul presedinte va avea protectia lui Jupiter in astrograma proprie ceea ce va mai intarzia “caderea” acestuia. Si chiar daca unii astrologi au facut public, studiind tema natala a Romaniei, ca desi actualul presedinte va trece din vara prin momente grele nu va fi inlaturat din functia de conducere, aspectele minutios studiate in plan astrologic, aduc o pierdere mult mai vizibila a increderii, venite din partea ceatenilor fata de primul om din stat, astfel incat acesta (astrologic) nu va finaliza acest mandat si caderea va fi iminenta la final de an 2012. Asa cum spuneam linia de DESTIN este trasata si iata ca principalele nemultumiri au inceput din luna noiembrie, momentul de impact astrologic si va avea continuitate pana in luna noiembrie 2012, ceea ce poate aduce de la sine si desemnarea unui alt presedinte. Si toate aceste lucruri vor fi mult mai vizibile din vara anului 2012, un al al schimbarilor in planul politic dar si de redirectionare a Romaniei de catre DESTIN. Astfel, cum spuneam, Romania va avea protectie din partea Providentei si schimbarile nu vor mai fi intarziate de asta data, oricat s-ar chinui unii!
O luna in care vom asista la schimbari. Aspecte care vor fi vizibile. O doza de nemultumire venita din partea agricultorilor, minerilor si comerciantilor de lichide. Manifestari care pot fi vizibile si care pot aduce in urma lor anumite schimbari in linia promovata de actuala forma de guvernamant. Pentru ca schimbari vor mai fi. Practic nu vreau sa insist pe linia politicului, insa, schimbarile cele mai importante aici se vor petrece. Putem vorbi de o ruptura in actualul guvern sau partidele aflate la guvernare. O serie de nemultumiri care pot provoca rupturi, aspecte ale agresivitatii verbale vizibile si o tendinta catre destramare. Indiferent de formele folosite. Faptul ca poate se retrage cineva din partidele aflate la guvernare sau o ruptura totala venita din partea opozitiei, luna aprilie va fi luna suprizelor pe scena si “teatrul” politicului.
In planul meteorologic se mai pot manifesta o serie de “rabufniri” venite din partea vremii. Care parca si ea vine si contribuie la imaginea unei Romanii agitate asa cum va arata ea in luna aprilie. Asa cum spuneam - la inceputul anului o serie de miscari seismice de intensitatea mica care nu vor produce daune. Alternate si schimbari ale climei, fapt ce va certifica ca atat trazitul planetei Saturn in casa a IV-a dar si prezenta sa in revolutia lunara, aduce argumente ca vor mai fi predispozitii catre vreme mohorata si extreme pentru luna aprilie.
In plan social fenomaneul mortii va fi mai restrans decat in luna martie, totusi o serie de evenimenete prin specificul lor ne vor da de gandidt. Va trebui sa fim mult mai prevazatori in trafic si la tot ceea ce are legatura cu accidentarile din planul domestic. O serie de incendii, explozii, prezenta focului va fi resimtita pe tot parcursul lunii aprilie si principalele tragedii de aici pot porni. O serie de schimbari in sistemul sanitar, insa relativitatea va fi vizibila. Probabil unele decizii si proiecte care usor usor pot prinde contur. Dar si nemultumirile mult mai crescute ale cetatenilor pe actuala forma de conducere si puterea politica care poate aduna lumea in strada pentru a-si rosti nemultumirile. Va fi o luna acida in care practic vom observa cu totii ca unele schimbari in Romania se impun si ca ele sunt inevitabile, oricat de mult ar tine uniii dintre reprezentantii actualei puteri sa dreaga situatia, totusi, nu vor reusi in cele din urma.
Astfel, din punct de vedere astrologic, luna aprilie va fi luna in care vor fi vizible schimbarile in toate planurile si sectoarele de activitate. Practic va fi inceputul. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne vegheze in continuare si protectia providentiala va fi resimtita pana la final de an 2012 asupra tarii nastre, Romania!
Publicat de Ioan Burculet - JOHN
Sursa: Constelatia Destinului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...