"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 12 martie 2013

Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr-o piramida din Egipt

De-a lungul timpului au existat diverse voci care susțineau că vechii egipteni erau în relaţii cordiale cu o civilizaţie extraterestră. Aceste teorii s-au bazat pe un zvon ciudat care spune că în Lahun, într-o piramidă de dimensiuni mici, aparținând dinastiei Senusret II, a fost descoperită mumia unui extraterestru. Descoperirea în sine nu a fost făcută publică niciodată, probabil că autoritățile egiptene doresc să păstreze secretul departe de ochii curioși ai publicului larg din diverse motive.
O fotografie însoțită de un comunicat neoficial oferit de un reprezentant din cadrul Departamentului de Antichități Egiptene sunt singurele cai de aflare a adevărului. Iată textul tradus:
mumie extraterestru
Mumia pare să fie a unui extraterestru şi datează de mai bine de 2000 de ani. Umanoidul are capul oval, ochii mari, o înălţime de circa 150-160 centimetri şi a fost înmormântat într-un sarcofag special. Extraterestrul a fost consilierul regelui şi se numea Osirunet. Numele său are o rezonanţă interesantă pentru că semnifică cel trimis din ceruri.”
Corpul extraterestrului a fost înmormântat cu mare respect şi grijă, alături de mai multe obiecte ciudate care nu au putut fi identificate de către arheologi. Potrivit aceloraşi surse, mumia a fost descoperită de Dr. Viktor Lubek, profesor la Universitatea din  Pennsylvania, din pură întâmplare, într-un compartiment ascuns din piramidă. Sursele egiptene au mai declarat că descoperirea o să fie ţinută secretă până în clipa în care o explicaţie plauzibilă va fi găsită. Probabil că în viitorul apropiat această explicaţie pe care o caută guvernul egiptean nu o să vină. Cu toate acestea, descoperirea mumiei extraterestrului este un fapt clar care certifica legătură strânsă a vechilor egipteni cu o civilizație extraterestră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...