"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 7 august 2011

Anul 2012. Va fi sfarsitul lumii sau nu?

Intr-un raport al Pentagonului se arata ca pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie. In 2012, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Teoria este sustinuta si de mayasi, si nu numai, care prevad ca “sfarsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012 data la care Calendarul Maya se incheie brusc.
Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Nici Asia si Oceania un vor fi crutate.
La nivel planetar, in 2012 avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, ceea ce echivalează cu o revoluţie completă a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, valoare care a inceput sa creasca cu anul 1980, mai intai lent, apoi din ce in ce mai rapid (dupa 1997). Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta Schumann, denumita de catre geofizicienii contemporani ”bataia inimii” planetei noastre a atins astazi valoarea de 12 Hz pe secunda, fata de 7,83 Hz pe secunda, valoare mentinuta constanta timp de mii de ani. Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm la ora actuală. Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, ajungand la 12 spirale in loc de doua. Dupa 2012, oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi precum si conceptele actuale despre Timp si Spatiu si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea. Potrivit lui Gregg Braden, la acest nivel de evoluţie, gândurile şi dorinţele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral).
In cadrul Proiectului Montauk, unde s-au realizat experienţe de proiectie in timp, s-a ajuns la concluzia ca cel mai depărtat punct din viitor in care au fost trimişi oameni, este 10.000 d.C., dar ca dincolo de anul 2012 exista o realitate vis. Nimeni nu a găsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic perceptibil de catre simturile noastre actuale. E interesant faptul că şi prin metodele de divinaţie I-Ching se prevede un sfârsit in anul 2012. Anul 2012 coincide si cu trecerea in Era Varsatorului, era care va dura aproximativ 2000 de ani si care se va caracteriza prin cunoastere, asa cum Era Pestilor in care inca ne aflam acum s-a caracterizat prin sensibilitate. Deci se pare ca anul 2012 ne va aduce unele schimbari. Acuma ca vom evolua, ca vom trece in alta dimensiune sau ca pur si simplu nu se va intampla nimic radical, nu stiu. S-a mai prezis si inainte Sfarsitul Lumii, dar inca suntem aici.
Inca ceva: Pornind de la filmul “Apocalypto” de Mel Gibson 2012 – Pragul dintre lumi?
Vorbim de un domeniu in care informatia abundenta provine din numeroase sfere de cercetare – stiintifice, tehnice, ale prognozei – dar si sfere ale spiritualitatii – filosofice, religioase, artistice, science-fiction – sau simpla fabulatie de cafenea. A vorbi despre anul 2012 a devenit o moda, o cale de initiere, o noua autostrada de canalizat sperante. Celebrul regizor Mel Gibson a inceput la sfarsitul anului trecut filmarile in Mexic pentru ecranizarea unei carti sacre a precolumbienilor mayasi: Popol Vuh. Sunt folositi actori indigeni, iar filmul este vorbit integral in limba maya. Si, fapt important, filmul se intituleaza “Apocalypto”, avand legatura directa cu evenimentele despre care se crede tot mai mult ca vor avea loc in anul 2012.
Se inverseaza polii magnetici ai Pamantului
Din punct de vedere stiintific, lucrurile par simple: spre sfarsitul anului 2012, polaritatea actuala a Pamantului urmeaza sa se schimbe. Procesul de mutare al polilor a fost deja pus in evidenta de satelitii de observatie meteo. Consecintele constau in incalzirea regiunii arctice prin cresterea temperaturii medii anuale cu cinci grade fata de media generala a secolului trecut. Urmarea directa este topirea calotei glaciare si cresterea nivelului Oceanului planetar. In Australia, cercetatorii au constatat o crestere cu 19,5 cm intre 1870 si 2004, pana la sfarsitul secolului 21 cresterea atingand 30 de cm. Pare putin, dar daca aflam ca nu este nevoie ca nivelul Oceanului planetar sa creasca cu un metru ca marile porturi ale lumii sa fie inundate, vom vedea ca nu e de gluma. Associated Press publica la 9 decembrie 2005 articolul “Polul Nord se misca spre Siberia“, dar, in mod simetric, nici cel sudic nu sta pe loc. Polii magnetici sunt parte a campului magnetic generat de miezul de fier lichid al Pamantului. In ultimii 150 de ani, polul Nord magnetic a migrat cca 685 de mile in zona arctica.
Catastroficele anomalii climatice din ultimii ani - tsunami, cutremure, tornade – confirma relatia cauza-efect in contextul fenomenelor geo-magnetice aflate in curs. Activitatea seismico-vulcanica a crescut cu 500% din 1875 incoace si continua sa creasca.
Rezonanta Schumann – pulsul Terrei
Elementul de sprijin pentru aceste prognoze il constituie asa-numita Rezonanta Schumann. Planeta noastra se manifesta ca un imens circuit electro-magnetic ale carui proprietati fizice au fost puse in evidenta de fizicianul german W.O. Schumann, intre anii 1952-1957. Rezonanta Schumann – sau pulsul Terrei – a fost, vreme de milenii, stabil, la valoarea de 7,83 de cicli pe secunda. Incepand cu anul 1980, aceasta valoare a crescut mereu, avand astazi 12 cicli pe secunda. Paradoxal, dar acest fapt duce la schimbarea calitatii timpului, ziua, in acest plan, nemaiavand 24 de ore, ci 16. Nu de un proces cronologic vorbim, ci de unul infra-material, din intimitatea profunda a materiei vii. Procesul continua, ajungand in decembrie 2012 la zero, practic, la un re-start temporal-energetic. Nu e un sfarsit real al Lumii, ci sunt schimbari calitative mai greu de imaginat chiar si astazi. Tocmai acest fenomen este descris de vechii mayasi in Popol Vuh, astronomii lor localizand cu precizie trecerea “de la a cincea Lume la cea de-a sasea”, in 21 decembrie 2012. Din acest punct de vedere, filmul lui Mel Gibson este o creatie “preventiva”.
Tot atunci, planul Sistemului nostru solar se va alinia cu planul galactic al Caii Lactee. Polii se schimba de doua ori intr-un ciclu de 26.000 de ani, fapt observat si de cunoscatorii indieni in urma cu 2500 de ani: “un Univers dureaza cat o inspiratie si o expiratie a lui Brahma”.
Schimbari fundamentale ale fiintei umane
Interesant este faptul ca, o data cu cresterea Rezonantei Schumann, creste si nivelul vibrational al oricarei fiinte vii de pe Pamant. Consecintele directe deriva din schimbari fundamentale de comportament. Mai ales tinerii nu vor mai accepta vechile institutii, care vor disparea cu timpul. Tehnologia, asa cum o cunoastem noi astazi, va disparea la randul ei. Cunostintele actuale despre Timp si Spatiu vor suferi modificari majore. Va fi depasita necesitatea Banului ca valoare de referinta. ADN-ul uman va suferi reprogramari, trecand la 12 spirale in loc de doua. Schimbarea va afecta ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti si reglarea imunitara a organismelor.
Posibile simptome ar mai fi migrene, oboseala, crampe musculare, gripe, vise intense, cresterea sensibilitatii corpului supus la tot mai multe vibratii. Dar vor creste abilitatile intuitive si capacitatile de regenerare, se activeaza capacitati latente, nou-nascutii fiind mai dotati, iar ochiul uman se va transforma in functie de noua atmosfera si de cresterea luminozitatii.
Vremurile biblice din urma?
Aceste concluzii nu sunt ale unui singur om, nici ale unui mitoman clarvazator, ci ele converg dintr-o multitudine de surse grupand fizicieni, medici, astronomi, psihologi, preoti, o parte dintre ei ocupandu-se serios de ceea ce se numeste viitorologie. Informatiile disparate nu spun aproape nimic, dar ele trebuie in permanenta corelate. De exemplu, geofizicianul Gauthier Hulot a constatat ca in Atlanticul de Sud campul magnetic stabil este cu aproape 30% mai slab. Ornitologi din nordul Europei si din Canada constata tot mai des ca intregi carduri de pasari migratoare “gresesc” tintele de migratie, “radarul” lor infailibil fiind, de milenii, campul magnetic. Columbofilii din Arad au trimis la Atena, la deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei dintre care s-au intors doar 50, iar Ungaria a trimis 1.500 dintre care s-au intors 40. Satelitii de la limita stratosferei se defecteaza cand trec prin zone de campuri magnetice mai slabe.
Grupuri de cercetatori efectueaza in secret serii intregi de experimente legate de viitor si de studiul Timpului, un astfel de experiment fiind Proiectul Montauk. Putini au vorbit despre el, dar cei care au facut-o au spus ca “n-au vazut nimic dincolo de decembrie 2012″. Religiile exploateaza in mod copios toate aceste informatii si semnale, de pe acum filosofii crestini numind anul esoteric 2012 “Revenirea la Glorie”.
Din motive cu totul deosebite, foarte multi oameni si-au dat seama de accelerarea timpului si se plang ca ziua nu le mai ajunge sa faca tot ce au de facut. Poate ca aceste interpretari explica intreaga nebunie accelerata in care se desfasoara actualele relatii internationale, goana dupa energie, cu tot cortegiul de razboaie, tranzienta accelerata a relatiilor dintre oameni, cresterea deliranta a consumismului si excesul fara precedent al productiei de “obiecte non-necesare vietii decente”, cum le numesc recentele analize ale ONU.
Diverse religii si credinte “asteapta” sfarsitul Lumii la date antecalculate cu mari perioade de timp inainte. Iata cateva dintre ele:
Sfarsitul calendarului maya actual – 21 decembrie 2012
Alinierea generala planetara – 8 septembrie 2040
Sfarsitul, dupa calendarul musulman – 2076
Sfarsitul, dupa calendarul evreiesc – 2240
Zilele de pe urma
“In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor prooroci, tinerii vostri vor avea vedenii si batranii vostri vor visa visuri! Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna in zilele acelea din Duhul Meu si vor prooroci. Voi face sa se arate semne sus in cer si minuni jos pe pamant, sange, foc si un vartej de fum; soarele se va preface in intuneric si luna in sange, inainte ca sa vina ziua Domnului, ziua aceea mare si stralucita. Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit”. (Faptele Apostolilor, 2:17-21)
Acestea sunt informatiile referitoare la anul 2012, adunate din cele mai diverse surse. Despre aceasta tema se discuta in cele mai inalte cercuri de putere si cancelarii ale marelor puteri. Oamenii de stiinta din cele mai diferite domenii vin si ei cu un aport informational in aceasta directie. Ce stiu eu este ca civilizatia umana se afla acum in perioada de pregatire pentru nastere. Este exact ca procesul de nastere a unui nou nascut. Fatul paraseste acea lume intrauterina si se arunca cu capul intr-o lume total noua si necunoscuta, periculoasa chiar, unde poti sa-ti perzi viata chiar in primele secunde de dupa nastere. Insa datorita celor care asista nasterea, copilul vine cu bine in noua lume si incepe din prima zi sa-si formeze o noua constiinta, o noua mentalitate, noi deprinderi si abilitati.
Exact printr-un astfel de proces trece intreaga omenire. Mai tarziu va fi si mai greu, pentru ca va incepe travaliul. Omenirea trebuie sa iasa afara din burta mamei natura de care suntem legati printr-un cordon ombilical si prin care ne vine energia (petrol, gaz, carbune, lemn, minereuri…) Dincolo de burta ne asteapta Tata. Cand vom da ochii cu el cu totii cei ramasi in viata ne vom da seama ca ceea ce credeam noi despre Dumnezeu era o mare balbailala. Acum ne asemanam cu un fat ce sta in burta mamei si rationalizeaza el cau cum e tatal de dincolo de burta. Ne si batem intre noi pe aceasta tema, desi nimeni nu s-a nascut sa sa-l vada real si sa-l atinga. Cei care au parcurs procesul nasterii si s-au intalnit cu Tatal in mod real sunt putini ( Hristos…) Ei ne-au vorbit cate ceva despre El, dar cum sa inteleaga un fat in burta mamei ce se petrece dincolo de burta? Chiar daca insasi Tata ii va vorbi fatului punand gura la burta mamei, acesta va auzi doar niste sunete distorsionate, niste mesaje neclare, e mai mult un vuet decat vorbe clare pe care chiar daca le-ai auzi nu le intelegi inca. Ca sa le intelegi trebuie sa te nasti, sa cresti, sa te dezvolti. Aici se afla acum omenirea, in pragul nasterii. Astfel putem spune ca sfarsitul lumii este deja in derulare si treptat vom termina sa mai fim fat si vom deveni nou nascuti, il vom vedea pe Tata direct in fata. Acesta ne va creste, ne va ingriji, ne va pune limite si ne va arata masura lucrurilor. Si Mama va fi in acea lume noua, dar ca acum o vom percepe in cu totul alta dimensiune, o vom respecta altfel si ea ne va alapta doar o anumita perioada de timp. Apoi vom fi intarcati, apoi vom spune primele cuvinte, vom face primii pasi si incet ne vom da seama ca suntem intr-o mare familie cu miliarde de copii un Tata si o Mama. Candva peste mii de ani vom merge la gradinita, apoi la scoala…
Nu uitati “Precum sus asa si jos, precum jos asa si sus”
Candva omenirea era un fel de spermatozoid care cauta sa fecundeze ovulul. Apoi omenirea a ajuns in burta Mamei si a inceput sa creasca acolo, sa se dezvolte. Pe masura ce crestea consuma din ce in ce mai mult prin cordonul ombilical. Burta Mamei crestea si ea. Tatal avea grija ca si acum de sotia, iubita Lui. Acum a venit sorocul. Trebuie sa ne nastem. Se sfarseste o lume adica o mentalitate, un anumit fel de a vedea lucrurile, un anumit fel de a trai, o anumita paradigma…si imediat incepe o alta lume, o alta mentalitate, o alta paradigma asupra lumii in care vom nimeri treptat. Toate acestea se vor intampla treptat si vor fi procese chinuitoare si dureroase. Unii nu vor dori sa se nasca, vor avea o frica teribila in fata acestei aventuri si din acest motiv vor incerca sa nu le permita nici celorlalti sa iasa afara, temandu-se ca vor ramane singuri in burta. Altii abea asteapta sa se porneasca mai cu putere procesul, acestea sunt pregatiti, detin o mentalitate superioara, expandata si corect structurata. Este posibil sa se verse si sange pana cand treptat toti cei capabili si puternici se vor naste. Restul vor fi aruncati cu tot cu placenta.
Sper din suflet ca ati inteles ce am vrut sa spun in mod figurativ despre ceea ce se intampla.
Pregatiti-va pentru nastere si patrunderea intr-o alta lume!
Pregatiti-va sa fiti nou nascuti, sa fiti copii!
Mai multe informatii care va pot ajuta in aceasta viata, puteti gasi in cartea ”Viata care ne traieste” de Anatol Basarab, editata la editura Irecson. Bucuresti, sau pe acest blog in rubrica – Securitate Globala si Nationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...