"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 1 martie 2012

Avatar devine realitate: Minţile oamenilor vor fi încărcate pe calculatoare


În Rusia a fost demarat un proiect numit "Avatar", la care lucrează 100 de oameni de ştiinţă şi a cărui scop este încărcarea creierelor umane în interiorul unor calculatoare. Proiectul este finanţat de antreprenorul rus Dmitri Itskov şi le promite oamenilor că îi va face nemuritori. Potrivit lui Itskov, vor fi creaţi nişte roboţi în care vor fi instalate calculatoarele ce vor stoca creiere. Proiectul a fost denumit după pelicula omonimă a lui David Cameron, în care oamenii pot controla cu mintea corpul unor hibrizi extratereştri. Scopul final al rusului este reprezentat însă de corpurile holografice, care ar putea călători prin univers cu viteza luminii.

Sursa: Realitatea.net



2 comentarii:

  1. Vai, oamenii astia nebuni... teoretic, toti putem spune ca am gasit o solutie pentru nemurire, dar practic 0 sanse... Nu vor exista vreodata sanse ca sa se descopere nemurirea, pentru ca lumea oricum nu va mai avea mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nemurirea este o idee de care ar trebui sa ne fie frica sa ne apropiem chiar si cu gandul! Nu stiu daca este o binecuvantare sau o nenorocire.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...