"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 1 aprilie 2012

Un OZN impiedica un avion sa aterizeze la Bariloche (Argentina)

In seara de 31 iulie 1995, la ora 20:15 un avion (zborul 674) se apropia de aeroportul din Bariloche evitand chiar la timp un OZN. In acelasi timp a avut loc o pana de curent in orasul San Carlos de Bariloche (situat la 1800 km sud-vest de Buenos Aires in Cordilieri).
Jorge Palanco, pilotul avionului, s-a pomenit deodata in fata OZN-ului. El declara: In momentul in care ma pregateam sa cobor, am vazut brusc in fata avionului o lumina alba care venea direct spre noi cu toata viteza, inainte de a se opri dintr-o data la 100 de metri. Cand am reluat manevrele, obiectul a facut un tur bizar pentru a insoti virajul nostru de coborare si a ramas in paralel la 100 de metri. Avionul meu functiona normal dar, pentru un moment, farfuria de talia unui avion de linie, si-a schimbat culoarea, au aparut doua lumini verzi la extremitati cu una portocalie in centru care se aprindea cu intermitenta. In momentul in care am executat ultima mea manevra de apropiere, luminile pistei si cele ale aerportului s-au stins deodata. A trebuit sa urc la 3000 de metri facand o manevra de fuga, insotit insa de OZN, care a urcat cu o viteza supranaturala. Nu-mi credeam ochilor si eram foarte nelinistit, ca si cei doi coechipieri. Cand lumina a revenit la sol si cand am inceput coborarea, OZN-ul a disparut cu o viteza foarte mare in directia lui Cerro Otto”, un munte din regiune.
Numerosi martori au declarat ca au vazut OZN-uri. Printre ei se gasesc membri fortelor aeriene militare argentiniene si localnicii.
Sursa: Revista Online

Un comentariu:

  1. Cele 2 lumini erzi la extremitati cu una portocalie in centru care se aprindea intermintent, este clar ca pilotii extraterestri a facea semnalizari sa va feriti din calea navei lor. Cand un OZN face astfel de semne, pilotu navei terestre ar trebui sa ceara scimbarea culoarului de zbor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...