"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 10 ianuarie 2011

A fost descoperita o statuie misterioasa dotata cu microcipuri

Noua descoperire de-a dreptul surprinzatoare a cercetatorului Phil Parthos este o statuie reprezentand un imparat extraterestru sau, posibil, o zeitate. Dr. Parthos, seful echipei de cercetari la situl din Roswell (nordul statului Maryland) a afirmat, zilele trecute, ca nu este sigur daca statuia nou descoperita este altceva decat o piesa de arta foarte fin sculptata. A adaugat, insa, un lucru foarte important: supusa unei analize computerizate, s-a constatat ca statuia avea in ea o retea de fire foarte fine si niste microcipuri, ceea ce sugereaza ca, activizate, ar putea demonstra existenta, in acele vremuri indepartate, a unei inteligente artificiale. Resturi ale altor obiecte neidentificate gasite in jurul statuii nu pot, deocamdata, sa elucideze misterul originii ei. „De fiecare data, avansand cercetarile, descoperirile facute accentueaza misterul in jurul sitului de la Roswell“, declara Phil Parthos ziaristilor. Chiar daca statuia contine doar o memorie standard de computer, urmatorul pas ar fi sa descoperim dovezi ale vietii extraterestre. Putem incerca sa gasim informatii despre creatura care ar fi putut aduce pe pamant statuia. Nu este exclus sa obtinem informatii cheie referitoare la tehnologia extraterestrilor, de unde au venit si de ce au venit la Roswell.

Prof. dr. Parthos si-a consacrat ultimii 20 de ani de viata gasirii la Roswell – unde oficiali din fortele aeriene americane au declarat ca in 1947 s-a prabusit o farfurie zburatoare – a unor dovezi certe ale existentei unei activitati extraterestre. Se stie, insa, ca la doar o zi, informatia despre prabusirea OZN-ului la Roswell a fost dezmintita. Tocmai aceasta dezmintire a alimentat speculatiile conform carora guvernul american stie mult mai multe lucruri decat a admis initial. Iar aceste speculatii nu au incetat sa circule nici azi. Mai ales ca, o alta descoperire recenta, despre care s-a scris in presa internationala, consta in cranii a 26 de fiinte extraterestre si ramasite ale unei nave spatiale dotate cu sistem de propulsie. Descoperirea statuii stimuleaza si mai mult continuarea sapaturilor la Roswell. Oferind mai multe detalii asupra statuii descoperite, dr. Parthos a precizat ca nu este de mari dimensiuni. Ea este sculptata in piatra, dar structura moleculara este cu totul altceva decat s-a vazut vreodata. In afara sistemului computerizat, ascuns in interiorul ei, statuia, care reprezinta un imparat sau o zeitate extraterestra, are infipte pe suprafata ei niste coarne dure si ascutite. Sunt in curs testele cu carbon pentru stabilirea vechimii acestei statui. Experti din echipa lui Parthos cred ca ea dateaza dintr-o perioada veche de cel putin 800 ani i.Ch. si ar fi influentat arta veche din America de Sud.

„Veche sau mai recenta, statuia este o descoperire de mare valoare“, a declarat dr. Parthos, evocand posibilitatea ca, descoperindu-i secretele, sa se obtina noi informatii despre extraterestrii care probabil au creat-o.

http://www.curierulnational.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...