"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

luni, 17 ianuarie 2011

Reflectiile lui Emil Strainu

Domnul general Strainu Emil este directorul centrului de studii Psihotronice si Ufologice, personaj cunoscut si mediatizat în toata presa româneasca, tocmai datorita pregatirii sale stiintifice din cadrul armatei, cercetator recunoscut pe plan international în cadrul UFO.

- Buna ziua, domnule general. Ne bucuram sa va regasim dupa o lunga perioada de timp, în care parca ati fost disparut. Nu a mai dat nimeni de dumneavoastra. Pe unde ati umblat?
- Pentru început as dori sa va spun ca am avut doua deplasari în insula Malta, unde m-am ocupat cu câtiva colegi englezi de structurile megalitice care se gasesc pe aceasta insula. În momentul de fata se cauta sa se faca o legatura între aceste structuri megalitice si cele care se gasesc în Anglia la Stonehenge.

- Sunt noi descoperiri în acest sens?
- Da. Se pare vechimea acelor doua “monumente” din insula este foarte apropiata de vechimea Stonehenge, desi cei care le-au realizat par, din punct de vedere cultural, deosebiti. Scopurile cât si modul de realizare sunt foarte apropiate, ceea ce ridica mari semne de întrebare, tinând cont de distanta la care se afla acele doua monumente. Interesant este ca amândoua se afla pe insule si, mai mult decât atât, dincolo de distante, sunt si culturi diferite.

- Am înteles ca ati fost în America de Sud.
- Da. Dupa Malta am participat la o calatorie în America de Sud cu tinta directa insula Pastelui. Am fost în Argentina, Chile, Bolivia si la 3.600 km de Santiago de Chile în Insula Pastelui.

- Banuiesc ca toate acestea au legatura cu sfera UFO logiei si celelalte civilizatii.
- Da. Am mers în Chile pentru desertul Atacama. Este cel mai uscat desert din lume, acolo nu a plouat niciodata, acolo oamenii care traiesc nu au vazut niciodata o ploaie, nu mai vorbim de zapada sau de alt timp de precipitatii. Aici se construiste cel mai mare radio-observator din lume, în localitatea Alma, este coordonat de NASA si USAAF în colaborare cu englezii, acest spatiu fiind închiriat de catre statul argentinian pe o perioada de 99 de ani. Constructia este ceva extraordinar, este foarte mare, iar daca timpii de punere în functiune se vor scurta cât mai mult, vom avea surpriza extraordinara de a receptiona, în sfârsit, mesaje care sa contina informatii si prin care sa putem lua legatura cu alte civilizatii. De aici m-am deplasat în sudul continentului în zona strâmtorii Magelan, la vestitul far de la capatul lumii despre care a scris Jules Verne, am vrut neaparat a merg si sa vad ce se întâmpla cu pinguinii si cu efectele incalzirii globale.

- Este bine ca în afara publicatiilor aparute, mai exista si oameni din tara care au vazut cu ochii lor efectele acestei nenorociri. Este atât de grav?
- Pai vreau sa va spun ca dupa ce am vazut ghetarul Perito Moreno, care este cel mai spectaculos ghetar din lume, m-am convins înca o data ca încalzirea globala este un proces galopant si ireversibil! Marea tragedie si tristete a mea a fost când am vazut pe mare si în insulele locuite de pinguini (pentru ca în zona sudului traiesc între 1, 2-1,3 milioane de pinguini) zeci de mii de pinguini morti… a fost un spectacol terifiant.

- De ce erau morti?
- Ei se întorc dupa perioada de migratie în locul unde s-au nascut. Se pare ca între timp polii magnetici nord si sud s-au schimbat, polul sud magnetic numai este acolo unde era, ei fiind învatati sa se deplaseze pe liniile de camp spre directia insulelor respective.

- Sa revenim catre UFOlogie si hai sa spunem lumea ezoterica a altor civilizatii. Spuneti-ne, ce ati descoperit acolo? Ati vazut lucruri pe care nu multi oameni le vad într-o viata.
- În primul rând, spectacolul insulei Pastelui este fascinant. Parerea mea personala este ca ceea ce se afla acolo nu are nici o legatura cu ceea ce numim civilizatie umana.

- Puteti dezvolta?
- Tipul de hominit care este sculptat în aceste statui nu are nici un fel de legatura cu fizionomia vreunei rase de pe Terra existente sau care ar fi existat aici, sunt statui cu capul alungit si foarte, foarte mare, cu urechi foarte lungi si nas foarte mare. Raportat la trunchi ar fi cam doua treimi din el.

- Exista un anumit numar de statui acolo?
- Da. Sunt peste o mie de statui. În picioare la ora asta mai sunt în jur de 100, din numarul total de statui, doua au fost luate, una se gaseste la Santiago de Chile, iar a doua la British Museum. Sunt statui de 15 metri înaltime si 120 de tone greutate.

- Banuiesc ca sunt sculptate cu o tehnica pe care noi nu o cunoastem în momentul de fata.
- Aceasta roca bazaltica este deosebit de tare si contine o cantitate imensa de fier, deci ar trebui sa lucrezi cu o unealta care sa aiba o densitate de fier cel putin superioara fata de cea a rocii.

- Ar putea fi vorba si de lasere?
- Sigur. Ne putem imagina ca o civilizatie anterioara noua ar fi putut sa construiasca aceste statui. Modul de asezare, cât si a celorlalte artefacte legate de aceste statui nu au o reprezentare în sistemul nostru actual si nici al civilizatiilor cunoscute noua. Sunt niste statui care privesc spre cer. Toate sunt directionate catre mare si cu fata îndreptata spre cer. O ipoteza pe care am lansat-o eu acolo, care a fost facuta publica si care s-a bucurat de o atentie dosebita, este aceea ca aceste statui nu au neaparat un rol decorativ sau simbolic, ci mai degraba sunt un fel de antene. Ele fiind de fapt elementul vibratoriu pentru un anumit tip de energie prin care se realiza o comunicare cu un alt corespondent are se afla în afara spatiului terestru.

- Ati facut vreo proba, vreun experiment la fata locului în urma caruia sa ateste spusele dumneavoastra?
- Da. Din experimentul pe care l-am facut cu niste generatoare de semnal prin care am încercat sa iradiem aceste statui, semnalul de raspuns, semnalul vibratoriu este foarte puternic, este amplificat. Pe de alta parte, armata americana si cea din Chile au construit acolo o pista de aterizare de 4 km si au adus foarte multe instalatii radio-electronice. Daca ajungi pe insula constati ca sunt mai multe antene decât palmieri.

- În afara insulei Pastelui, ati mai aflat ceva interesant, au mai fost descoperiri?
- Una din cele mai mari descoperiri care s-au realizat anul acesta si care deocamdata este vehiculata numai în cercurile stiintifice este aceea ca sub continentul american se gasesc de la 3 la 5 tuneluri (ca un fel de pesteri subterane inundate) care strabat continentul sud-american de la est la vest si de la vest la est. Gânditi-va ca pleci cu un submarin din Los Angeles si iesi cu el la Florida fara sa mai ocolesti Canalul Panama.

- Aceste canale sunt facute de mâna omului?
- Nu se cunoaste exact în acest moment natura lor. Aceste canale sunt foarte mari. Numai pe un singur canal poate merge linistit un submarin Trident si, mai mult decât atât, sa se poata întâlni si cu un altul.

- Ati aflat acolo si alte lucruri interesante vizavi de OZN uri, contacte cu alte civilizatii, marturii noi sau cazuri de interes UFO logic?
- As vrea sa spun ca unul din lucrurile importante pe care le-am realizat în ultimul timp (acestea fiind strâns legate cu plecarea mea), din lucrurile pe care le-am aflat si studiat s-a nascut si o carte pe care eu am scris-o. Se numeste “OZN – Anchetatorii au viata scurta”, în care prezint anumite cazuri care nu au fost cunoscute în România.

- Ce cazuri cuprinde cartea dumneavoastra?
- Dezbat vestitul subiect si anume Cazul Roswell, unde odata pentru totdeauna mistificarea este demitizata, unde aduc proba concreta ca acest caz este real, iar Roswell este unul dintre zecile de cazuri care au fost investigate. Apoi avem cazul Marilyn Monroe despre care s-a spus ca s-a sinucis, ca lua droguri, care toate acestea ar fi fost legate de dragostea sa pentru presedintele Kennedy…

- Poate fi vorba despre altceva?
- Absolut. Veti vedea ca toata aceasta masinatiune a mortii se leaga de “ipoteticul” contract care a fost facut intre guvernul SUA si extraterestri. Actrita noastra mentionata mai sus fiind în relatie cu presedintele Kennedy cunostea toate acestea si a amenintat ca va da totul în vileag. De aici serviciile speciale au eliminat tot ceea ce ar fi putut fi periculos. Informatia din carte este absolut colosala.

- Este o premiera aceasta carte pe piata din România. Cel putin asa pare.
- Da, asa este. Am prezentat un capitol interesant care poarta titlul cartii, unde sunt prezentate peste 50 de cazuri de specialisti din diverse domenii care se ocupau cu cercetarea si investigarea fenomenului OZN si care toti au terminat foarte rau. Nu mai putin de 25 de savanti importanti au patit-o!

- Pesemne ca cititorii nostri pasionati de fenomen vor fi înfierbântati sa citeasca volumul dumneavoastra.
- Trebuie stiut ca în prezent si în perioada urmatoare vom fi marcati de o serie de dezvaluiri despre contactul cu ipoteticele civilizatii extra-Terra. Parerea anumitor consilieri din guverne importante ale lumii, ale unor consilieri stiintifici ce se afla pe lânga UNESCO, ONU, Uniunea Europeana si altele spun ca toate aceste informatii nu fac decât sa pregateasca omenirea pentru o recunoastere care v-a fi evidenta si care se v-a produce într-o perioada de timp foarte scurta. În ultimii doi, trei ani, am vazut filme si poze mult mai “specatculoase” decât cele care au fost date public, dar care nu sunt date în circulatie. M-as referi acum la filmul si pozele facute despre intråndul de la Polul Sud care sunt facute din sateliti. Toate statele care au sateliti si au avut ca zona de cercetare Polii, au putut fotografia si filma acest intrând care este o realitate! Faptul ca nu este deocamdata recunoscut, probabil ca serveste unor interese.

- Am citit si eu despre acestea în urma cu ceva timp. Nu exista decât supozitii. Despre ce este vorba acolo? Sa fie intrarea în Agharta? Într-o alta lume? Locul unei alte civilizatii?
- În primul rând se vorbeste de o asa-zisa lume interioara – atestata ca exista! Sa-i zicem un tarâm interior.

- Este locuit acest tarâm interior?
- Aici vin semnele de întrebare. Calcule gasite care apartin expeditiei americanului Richard Byrd, nenumaratele dezvaluiri care s-au facut în urma expeditiilor germane facute acolo si multe altele confirma faptul ca acolo exista o prezenta. Ar fi vorba tot de o prezenta umana, poate ca e vorba de o anumita parte a civilizatiei de pe pamânt care s-a retras acolo, iar altii spun ca este o prezenta de un alt tip. Este probabil ca acolo sa fie vorba de conservarea unui anumit biotop terestru. Deocamdata exista multe ipoteze.

- În urma cu câteva zile am aflat cu totii despre desecretizarea unui dosar din 1957 referitor la aparitia unor OZN-uri în spatiul aerian englez. Cunoasteti ceva despre acest caz?
- Dezvalurile care au loc la ora actuala sunt legate în primul rând de marele soc care a fost produs de Nick Pope. El era seful biroului de cercetari UFO din Ministerul Apararii al Marii Britanii. Aceasta functie a ocupat-o peste 20 de ani. La el ajungeau toate informatiile care existau din Marea Britanie. La plecarea lui din aceasta functie, a hotarât sa faca publice o parte din arhiva.

- A desecretizat anumite dosare.
- Nu. Sa dezvaluie practic. A încalcat codul pastrarii secretului si a prezentat o serie de date. Date care au fost prezentate pe etaje sa zicem. Date mai putin credibile, credibile si foarte credibile. Or, Ministerul Apararii, pus în fata acestor informatii, a fost obligat sa desecretizeze tot mai mult dosare pentru ca publicul a avut acces la aceste date si a vazut ca sunt reale. Or, acest val de desecretizare este legat si de activitatea acestui savant care a considerat ca este mai bine ca umanitatea sa cunoasca despre aceste contacte si sa se gaseasca un raspuns la întrebarea: “Cine sunt ei?“. Dupa parerea mea personala, eu cred ca la anumite nivel se stie foarte precis cine sunt “ei”. Cunostintele despre acest fenomen sunt pe niveluri, ni se da atât cât trebuie pentru fiecare nivel. Dar deocamdata, în ceea ce priveste aceasta dezvaluire din ‘57, nu avem mai multe date despre caz. Probabil ca într-un viitor apropiat, asa cum au facut si francezii în 2007, se vor desecretiza mai multe cazuri. Civilizatia umana, asa cum sustin multi savanti, a ajuns într-un moment de prag. Deci avem de ales între autodistrugere sau pe un alt drum care v-a merge spre spatiu, spre dezvoltare, colonizare a altor planete, adica Terra – formare si iesirea omenirii din “copilaria galactica”.

Sursa: piatza.net

2 comentarii:

  1. Foarte interesant,Emil Strainu are si o emisiune pe N24 "Conspiratia Taceri"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar imi place mai mult in calitate de invitat la alte emisiuni decat in postura de moderator. Il admir pentru capacitatea de a intelege, de a vedea mai mult decat noi. Sunt convins ca stie mai mult decat spune. Sunt convins, deasemenea, ca este parte a unei campanii de informare cu privire la fenomenul OZN, o campanie care pregateste lumea pentru contactul extraterestru apropiat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...