"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 20 noiembrie 2012

Au luat forma umana si ne supravegheza

Au luat forma umana si ne supravegheza: Cate SPECII EXTRATERESTRE sunt printre noi si care le este MISIUNEA
Autor: Roxana Roseti


O conferinta de presa la nivel inalt, in Washington, pe 27 septembrie 2010. Oficiali si fosti angajati ai U.S. Air Force au sustinut la aceasta conferinta de presa ca obiecte zburatoare neidentificate (OZN/UFO) su supravegheat si dezamorsat o serie de obiective militare care adaposteau arme nucleare pe teritoriul SUA.
120 de ofiteri trecuti in rezerva, au declarat ca “necunoscutii” au monitorizat si au “intervenit” in arsenalul nuclear al SUA. Modificarile au constat in defecte de functionare ale armamentului nuclear, atunci cand un OZN zbura pe deasupra locatiei. Ofiterii au relatat mai multe astfel de cazuri si au subliniat ca guvernul american ar trebui sa dezvaluie mai mult despre aceasta situatie si cauzele ei. Ştirea a fost publicata pe toate agentiile de stiri…
 
Numar in crestere 
 
Nu demult, agentia de stiri Reuters a efectuat o sondare a opiniei publice mai putin obisnuita. Sondajul realizat cu ajutorul a 23.000 de subiecti adulti din 22 de tari, a conchis ca India este, in constiinta locala, un epicentru de activitate extraterestra, iar 45% dintre oamenii de aici sunt convinsi ca o invazie extraterestra este deja in derulare. 42% dintre chinezi au idei similare, urmati de 29% dintre japonezi care chiar isi suspecteaza concetatenii ca ar putea avea origini extraterestre!
În Australia, 23% dintre cei chestionati cred ca extraterestrii exista pe Pamant, in timp ce belgienii, germanii si suedezii sunt mai sceptici, si doar in proportie de 8% acrediteaza o asemenea teorie. Analistii fenomenului spun ca uimitor este faptul ca ca ei au luat forma umana si ne supravegheaza teoria infiltrarii unor fiinte din alte lumi printre noi, si ca aceste “fiinte” au luat forma umana si ne supravegheaza are o multime de adepti de pe tot cuprinsul globului, numarul celor care cred acest lucru fiind in crestere.
Tot specialistii sunt cei care subliniaza ca ca nu este condamnabil ca se nasc asemenea teorii, atata vreme cat pe cer apar necontenit, de zeci de ani, fenomene si obiecte zburatoare inexplicabile, in documente desecretizate de-a lungul timpului apar celebrele cazuri de rapiri extraterestre, iar sute de filme, carti, emisiuni, documentare, alimenteaza teoriile despre extraterestri.

Stapanii Terrei

De-a lungul timpului, infatisarea “standard” a fiintelor extraterestre a fost urmatoarea: creaturi verzi, in general (de aici denumirea consacrata de “omuletii verzi”), cu capete mari, alungite, atasate unor corpuri semi-atrofiate, cu ochi mari si negri. Însa mai multi cercetatori au declarat ca exista multiple o multitudine de specii sau rase extraterestre. Iar cateva dintre ele sunt vehiculate tot mai des in ultimul timp, mai ales in revistele de stiinta din strainatate, si nu numai.
Astfel, se pare ca prepondrenta este rasa extraterestrilor cenusii (supranumitii “Cenusii” sau “Zeta Reticulan). Acest tip de extraterestru a fost catalogat drept…principalul suspect din spatele fenomenului rapirilor. “Cenusii” au fost clasificati drept reci si cruzi, ei fiind cei care fac experimente pe oameni, cu scopul unic de a perpetua propria specie, despre care unii cred ca ar fi din punct de vedere genetic terminata.
O alta specie de extraterestri, care face, mai ales in ultima vreme, subiectul principal al multor teorii conspirationiste, este cea a reptilienilor. O rasa definita drept primordial, abila si cruda. Conform analistilor occidentali preocupati de acest domeniu, aceasta rasa se numara printre putinele de a caror existenta aproape toti “entuziastii fenomenului” sunt convinsi. Iar intrebarea “cine sunt, de unde vin si care le este misiunea?” este cea care a creat controverse. Se pare ca multe subcategorii de extraterestrii sunt incadrate ca fiind de provenienta reptiliana. Unii dintre cei mai…titrati sunt Draconienii sau Dracos, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis, dar proclama Terra ca fiind planeta lor de bastina. Unii sunt de parere ca reptilienii vad in noi proprietatea lor biologic si ii percep pe oameni ca inferiori.

În sfere subterane

Miturile spun ca reptilienii isi pot schimba forma, simuland aspectul uman, si ca acesti extraterestri ne conduc, in secret, lumea. Respectiv, aceste fiinte ar fi luat forma umana si ar trai printre noi ca lideri, pozitionandu-se in toate punctele de putere, inainte de a putea sa isi arate adevarata fata si de a se proclama, in mod oficial, stapanii Terrei. Mai mult chiar, exista chiar o teorie conform careia ei nu ar fi parasit niciodata Pamantul, impartind planeta cu noi in sferele ei subterane.
O alta specie extraterestra, celebra in randul ufologilor, este cea a Pleiadienilor. Considerati "fiinte spirituale multidimensionale", din constelatia Taurului. Planeta lor originara ar fi Erra, localizata intr-o dimensiune alternativa situata cu o fractiune de secunda inaintea celei in care traim. Elvetianul Billy Meier, cel care i-a “nascocit”, sustine ca ei l-ar fi contactat telepatic, prin anii '40. În 1970, Meier a prezentat presei… fotografii ale navelor pleiadienilor, devenind subiectul unor dezbateri intense. De atunci se vehiculeaza idea ca Pleiadienii sunt fiinte pasnice, care doresc sa previna, discret, autodistrugerea omenirii.

O pseudostiinta

Anunnaki reprezinta o alta rasa se pare importanta de extraterestri, provenind de pe o planeta controversata din Sistemul Solar, Nibiru. Sunt descrisi ca semanand cu oamenii, dar mai mari, mai puternici fizic, agresivi. În miturile sumeriene, aceasta rasa ar fi sosit pe Terra cu 450.000 de ani in urma, in cautare de minerale, mai ales aur, pe care le-au gasit si exploatat in Africa. Se crede ca Anunnaki i-ar fi creat genetic pe Homo sapiens, special ca sa le fie sclavi, prin amestecul propriilor gene cu acelea de Homo erectus. Inscriptiile antice indica faptul ca civilizatia umana sumeriana din Mesopotamia a fost plamadita sub atenta indrumare a acestor "zei", notiunea de regalitate fiind inaugurata tocmai ca mediere intre specia umana si Anunnaki.
O alta categorie, si cea mai controversata, se afla la granita dintre pseudostiinta fenomenului OZN si cea a paranormalului. Este vorba despre asa numitele entitati aparitionale, care sunt capabile sa se materializeze, dematerializeze si sa isi schimbe forma. Manifestarea in fata martorilor poate fi selectiva si, in unele ocazii, a fost semnalata abilitatea telekinetica de a muta obiecte si oameni fara contact fizic. De asemenea, extraterestrii "eterici" par sa prefere telepatia pentru a comunica.


Epilog

Anii de documentare, atat ale unor departamente speciale ale serviciilor secrete american, respectiv rus, cat si ale cercetatorilor din domeniul UFO se bazeaza pe relatari subiective, care au aparut de-a lungul timpului,si apartin celor care sustin ca au fost martorii aparitiilor unor extraterestri care, conform descrierilor, s-ar incadra intr-o rasa,ori alta. Exista o gluma care circula de multa vreme pe forumurile de discutii cu tematica UFO si nu numai: “Cati extraterestri traiesc in acest moment, pe Pamant, deghizati in oameni? Raspuns: Esti singurul om ramas, dar nu te teme, vom veni si dupa tine, curand”…

Dincolo de caracterul pseudostiintific al temei, un lucru este extrem de interesant, si anume: mai multe sondaje serioase, realizate in lume, releva ca unul din cinci pamanteni crede ca extraterestrii traiesc printre noi.
 
Sursa: Esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...