"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

marți, 13 noiembrie 2012

ISRAELUL IA IN CALCUL UN ATAC NUCLEAR ASUPRA IRANULUI !!

”Ministrul Apararii, Ehud Barak     
Expertii militari au concluzionat faptul ca o lovitura militara conventionala asupra Iranului, ar esua. 
Informatia a fost publicata de Sunday Times duminica, citand surse din serviciile si ministerele de aparare Occidentale. "Planurile miliatre ale Israelului au evoluat in urmatorii ani in raport cu gradul in care a avansat si programul nuclear al Iranului”, a citat Sunday Times un ofiter superior al Apararii statului evreu. 

Deasemenea, expertii militari occidentali au descoperit faptul ca baza militara iraniana de la Fordow este localizata adanc sub pamant si deci ferita de efectele unui atac aviatic conventional. Aceeasi experti au adaugat ca, din cauza progresului programului nuclear iranian, Israelul este nevoita sa isi schimbe tactica militara pentru a evita pierderea a 20% din avioanele sale de lupta, in cazul unui razboi pornit pe calea aerului cu Iranul.


Baza militara de la Fordow, Iran
 Iran Sunday Times a subliniat concluzia finala a expertilor militari: statul evreu practic are doua optiuni. Prima este sa trimita trupe speciale militare pe teritoriu Iranian si sa poarte un razboi lung si obositor la sol. Iar a doua optiune consta intr-un bombardament atomic.
 Ministrul Apararii al Israelului, Ehud Barak, care este recunoscut pentru adversitatea sa fata de regimul de la Teheran, a declarat pentru presa: “Cred ca este inestimabil mai complicat , inestimabil mai periculos, si inestimabil mai costisitor in vieti omenesti si resurse, sa avem deaface cu un Iran nuclear pe viitor. Este un forum alcatuit din 9 ministri, exista si un Cabinet de Securitate, iar cand o decizie va trebui luata, va fi luata de guvernul israelian…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...