"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

duminică, 17 iunie 2012

Misterul din insulele Spitzbergen


In timpul unui exercitiu militar comun al marinei si aviatiei norvegiene, in luna iunie a anului 1952, sase piloti ai avioanelor de vanatoare JET au descoperit o epava inghetata pe insula Svalbard, in apropierea stramtorii Hinlopen.
Drept urmare, in foarte putin timp au sosit la fata locului specialisti ai armatei norvegiene si suedeze, condusi de colonelul Gernod Darbyl. Norvegienii nu neaga faptul ca la inceput banuiau ca e vorba de vreun vehicul sau racheta ruseasca si au ramas foarte surprinsi vazand obiectul cu un diametru de circa 40 de metri. In urma cercetarilor de la fata locului s-a tras concluzia ca nava zacea acolo inca din 1947, deci de mai mult timp decat credeau initial.
Se presupune ca in epava vehiculului extraterestru s-au gasit cadavrele inghetate a doua fiinte, inalte de 175 centimetri, dar cercetatorii OZN nu au destule dovezi pentru a sustine aceasta afirmatie. Cert este insa ca in numarul din 4 septembrie 1955 al ziarului “Stuttgarter Tagerblatt” a aparut declaratia colonelului Darbyl, seful comisiei speciale a fortelor aeriene norvegiene, membru al echipei de ancheta. El a relatat urmatoarele: “ In legatura cu discul prabusit pe insulele Spitzbergen trebuie sa precizez ca obiectul nu putea fi proiectat in nici una din tarile de pe Terra. Materialele folosite la constructia lui sunt total necunoscute cercetatorilor implicati in acest caz.”
Articolul mentioneaza ca, ulterior, s-a cerut colaborarea unor specialisti englezi si americani. La cateva luni dupa aparitia acestui articol foarte interesant, s-a raspandit zvonul ca OZN-ul, impreuna cu cadavrele inghetate au fost transportate in mare secret in Statele Unite ale Americii…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...