"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

joi, 7 iunie 2012

Un copil mort s-a ridicat din sicriu şi a cerut un pahar cu apa

Un caz şocant, dincolo de limita credibilului, într-un oraş din Brazilia. Un băieţel de numai doi ani, care fusese pronunţat decedat la spitalul local, s-a ridicat din sicriu şi a cerut un pahar cu apă. Apoi, s-a aşezat la loc şi nu s-a mai trezit.
Kelvin Santos s-a îmbolnăvit de pneumonie, iar părinţii l-au transportat la spitalul din oraşul brazilian Belen. După câteva zile, copilul a murit, iar medicii legişti au eliberat un certificat de deces, relatează ştirileprotv.ro.
În ziua înmormântării, cu numai o oră înainte de a fi transportat la cimitir, copilul s-a ridicat din sicriul ţinut descoperit şi a cerut un pahar cu apă. Toţi cei care erau prezenţi la priveghi au rămas şocaţi, au început să ţipe şi au fost siguri că au asistat la un miracol. Tatăl copilului este cel care i-a adus paharul de apă. După aceea, copilul s-a alezat înapoi în sicriu şi nu s-a mai ridicat. Părinţii l-au transportat de urgenţă la spital, unde medicii, au constatat, încă odată, faptul că băieţelul era mort. “M-au asigurat că, în mod sigur, murise, dar nu mi-au oferit nicio explicaţie pentru ceea ce am văzut şi am auzit”, a povestit tatăl copilului, Antonio Santos. Şocaţi de evenimente, şi cu speranţa că fiul lor se va trezi din nou, părinţii au decis să amâne noua ceremonie de înmormântare. În cele din urmă, băieţelul a fost îngropat în cimitirul local.
Acum, părinţii acestuia sunt siguri de faptul că medicii sunt vinovaţi de malpraxis şi sunt decişi să-i dea în judecată. “Poate că nu l-au examinat cu trebuie de prima oară. Morţii nu se trezesc şi cer să bea apă”, a mai spus tatăl copilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...