"Ceea ce nu imbratisezi nu poti vindeca"
Sfantul Grigorie Teologul

miercuri, 6 iunie 2012

SURSE MILITARE: O misterioasă navă spaţială se pregăteşte să aterizeze în SUA

Nava spaţială „strict secretă”, fără pilot, aparţinând US Air Force, va ateriza în luna iunie, la un an după ce şi-a început misiunea în jurul orbitei.
Boeing X37-B a survolat Pământul cu o viteză de 26.000 km/h şi trebuia să aterizeze în la baza Vandenberg din California încă din luna martie. Din motive necunoscute, misiunea a fost prelugintă până în vara aceasta. La lansare, modulul spaţial a fost însoţit de personal îmbrăcat în costume speciale de protecţie, ceea ce a dus la speculaţii privind prezenţa la bord a unor componente radioactive. "Echipa Vandenberg este gata să execute o aterizare sigură în orice moment", a declarat colonelul Nina Armagno, din cadrul US Air Force.
Boeing X37-B este la a doua misiune în spaţiu, este propulsată cu ajutorul energiei solare şi este folosită pentru a testa noi tehnologii. În ciuda acestor declaraţii oferite de oficialii americani, adevăratul scop al misiunii navei spaţiale rămâne învăluit în mister.
Datorită informaţiilor mult prea sărace oferite de americani, au apărut o serie de speculaţii conform cărora misiunea lui Boeing X37-B este una de apărare sau de spionaj. Există zvonuri care spun că modulul spaţial a fost trimis pentru a spiona noua staţie spţială chineză Tiangong-1.

 Sursa:  Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...